Bliss og Peace søger et nyt hjem!

Bliss og Peace er to skønne Border Collie damer. De har boet sammen hele deres liv og støtter sig meget til hinanden. De skal ikke skilles ad nu, så hvis du vil tilbyde dem et hjem, så får du to Border Collier på en gang.

Bliss og Peace fotograferet i deres midlertidige hjem

Bliss er hvid med sorte aftegn. Hun er født d. 14.9.2001, så hun er en ældre dame, men hun er passet med dyrlæge og vaccinationer og hun fejler ikke noget. Dog havde hun for 1½ år siden en lever-infektion og som følge af det spiser hun stadig specialfoder fra dyrlægen.
Bliss er opdrættet i Tyskland og kommer fra en anerkendt opdrætter. Hun har haft 3 kuld hvalpe. Hun har tidligere haft et aktivt liv med hyrdehunde- og lydighedstræning, men de sidste ca. 5 år, har hun nydt pensionist tilværelsen og ikke gået til noget træning.
Bliss har en meget charmerende vane med altid at sidde/ligge med tunge-spidsen ude af munden 🙂

Bliss

Peace er Bliss’ datter. Hun er blå med hvide aftegn og hun er født d. 1.1.2005. Peace har ikke haft hvalpe og kan ikke få det. Hun har gået til lidt forskellig træning, bla. et par lydighedskurser og rally og hun har været udstillet. Peace er også passet med dyrlæge og vaccinationer. Hun er sund og rask – og har aldrig fejlet noget.

Peace fotograferet sidste vinter.

Bliss og Peace er begge søde og velfungerende hunde uden de store problemer, dog har de gennem de sidste par år levet et lidt stille og isoleret liv, så de vil nok være noget usikre over for de forandringer de står over for. De fungerer fint med hunde de kender, men skal helst ud til et hjem, hvor der ikke er hund i forvejen. De skal ikke ud i et hjem med børn. De er vant til katte. Bliss og Peace vil elske gode gåture og måske lidt hygge træning, men de skal ikke ud i et hjem med store konkurrence eller træningsambitioner. Når de er faldet til i deres nye hjem, vil det ikke være noget problem, at gå tur med dem uden snor.
De er vant til hus og have.
Bliss og Peace ejer døde pludseligt, så de bor pt. i et midlertidigt hjem.
Har du mulighed og lyst til at give Bliss og Peace et godt liv, så kontakt Pia fra Border Collie Klubbens redningsfond på telefon nummer: 24834071.
Jeg har kendt Bliss og Peace hele deres liv. Jeg var med i Tyskland for at hente Bliss og jeg sad ved siden af hvalpekassen da Peace blev født. De to hunde betyder rigtig meget for mig og de skal have det bedst mulige liv fremover.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 svar til Bliss og Peace søger et nyt hjem!

 1. Sabrina siger:

  Hvor er de fine. Håber du finder et godt hjem til dem ;o)

 2. Anette Nielsen siger:

  hvordan vil de være som start hunde? min kæreste har haft hund hele sit liv, det kun mig som er “bar” på området, har dog læst vildt meget om det. Vi er begge aktive mennesker og jeg er selv rytter, hvorpå hundene vil komme med i skoven osv. når de evt. er faldet til 🙂 vend gerne tilbage med lidt oplysninger.

 3. Hej Anette
  Tak for din henvendelse vedr. Bliss og Peace.
  De ville formentlig være ganske glimrende som familiens første hunde. De er søde og velfungerende. Vi ved ikke hvordan de har det med mindre børn, så hvis du og din kæreste påtænker ‘småfolk’ inden for de næste 5 – 6 år, vil det nok ikke være en god ide, for Bliss og Peace skal ikke omplaceres igen. Deres nye hjem skal være for resten af livet.
  Men eller så skriv igen – send evt. et telefon nummer, så ringer jeg til jer.
  Mange hilsner
  Emmy

 4. Stinna siger:

  Hey! Jeg har en border colle tæve i forvejen! og hun er vandt til andre hunde. hun er 7, men som du skriver vil i helst ikke have dem ud til nogle som har hund forvejen! ? Ellers vil vi meget gerne hjælpe!

 5. Hej Stinna,
  Tak for din henvendelse.
  Hvis Bliss og Peace kunne komme godt ud af det med din tæve, så er det ikke et ‘must’, at der ikke skal være andre hunde, men Bliss og Peace er vant til at gå alene sammen med en ældre dame, der var hjemme hos dem eller havde dem med sig altid, så vi ønsker ikke, at de skal ud et sted, hvor der er mange andre hunde og hvor de bare er ‘en i flokken’. De skal være højt værdsatte familiemedlemmer.
  Send mig evt. et telefon nummer, så ringer jeg til dig.
  Mange hilsner
  Emmy

 6. Pernille siger:

  Emmy, er du sød at kontakte mig på 28 88 69 19.

  Mvh Pernille

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s