Den Gule Hund

Nogle hunde elsker at møde andre hunde på gåturen og få lov til at hilse. Andre hunde har brug for mere plads og skal helst ikke have fremmede hunde tæt på.

Den Gule Hund

Af hensyn til disse hunde blev der i 2012 startet et projekt, der kaldes Den Gule Hund. Det blev startet i Sverige, men spreder sig langsomt men sikkert til andre lande i hele verden.

Projektet går i alt sin enkelthed ud på, at lærer hundeejere, at hvis de møder en hund med et gult bånd eller bandana i hundesnoren eller på hunden, er det en hund der har brug for plads. Så skal man ikke gå hen til hunden eller dens ejer. De har tilkendegivet, at hunden ikke kan være i nærheden af andre hunde eller fremmede mennesker.

Den Gule Hund

Som ejer af Beat, der har brug for plads og som bliver bange og føler sig presset, hvis fremmede hunde kommer hen til ham, vil jeg rigtig gerne være med til at sprede budskabet. Så kære venner, hvis I møder en hund med et gult bånd eller en gul bandana, så lad være med at gå hen til den og giv den plads til at komme væk uden at skulle ud i en konfrontation.

Beat håber, at I vil støtte Den Gule Hund projektet og give ham og andre hunde med gule bånd i snoren den plads, som de har brug for.

Beat håber, at I vil støtte Den Gule Hund projektet og give ham og andre hunde med gule bånd i snoren den plads, som de har brug for.

Dette indlæg blev udgivet i Beat. Bogmærk permalinket.

Et svar til Den Gule Hund

  1. Pingback: Roskilde Udstillingen | Hazyland

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s