Jubiiii

Jubiiiii! Sommer, sol og varme!  Vi elsker det!

Drengene var ude og bade i eftermiddag. Pga. Biscuits skadede ben, har vi lagt vores badevaner lidt om. Tidligere kastede jeg altid en bold eller noget andet legetøj ud, som drengene så svømmede efter, men fordi Biscuit ikke har måttet komme i vandet, er vi begyndt at gå ud på en badebro og lade Hero og Beat springe i vandet fra broen. Det gider Biscuit ikke, så det giver sig selv, at han bliver oppe på broen sammen med mig. Jeg kaster ikke noget ud – border collierne svømmer bare fordi de godt kan lide det. Ikke for at hente en bold eller en frisbee.

Det har fungeret rigtig godt – lige indtil i dag… Biscuit fandt pludselig ud af, at han også kunne springe i vandet fra broen og så var den plan ligesom ødelagt, for han endte med at svømme lige så meget (næsten) som border collierne.

Klik på billederne, for at se dem i stor størrelse…

Heldigvis var det ok, for Biscuit har også været ved dyrlægen i dag. Alle sår er helet fint og de væske-ansamliger, der lå under huden har trukket sig tilbage. Han træder stadig ikke igennem på venstre forben og han løfter stadig venstre forben og står på tre ben, når han står stille, men dyrlægen kunne trykke på benet og bøje det på alle leder og kanter, uden at Biscuit viste nogen tegn på ubehag, så vi har fået lov til at bruge benet mere. Han må svømme alt det han vil og vi må også begynde at gå mere og træne lidt, så længe jeg ikke lader ham springe. Herligt! Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang igen 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Beat, Biscuit, Gåture, Hero. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s