Meget bedre…

Hero har det heldigvis meget bedre i dag. Han sov hele aftenen i går og hele natten og i morges var han stadig mere mat end sædvanligt, men her til eftermiddag ligner han sig selv.

Han har været med på arbejde og sikrede sig, at alle i hele huset var opmærksom på, at han var en såret kriger. Man skal jo ikke lade lidt ekstra sympati og omsorg gå fra sig.

Kontorhunden Hero

Kontorhunden Hero

Da vi skulle ud og gå tur, fejlede han imidlertid ikke noget… han kunne sagtens trække armen af mig i et forsøg på at komme til at svømme i søen. Det måtte han selvfølgelig ikke… ferskt søvand er ikke godt for et nyt sår.

Man skal jo ikke lade lidt ekstra omsorg gå til spilde...

Man skal jo ikke lade lidt ekstra omsorg gå til spilde…

Da vi kom hjem, prøvede vi kræfter med lidt let træning. Han var meget ivrig og ville rigtig gerne, men han blev hurtigt træt og havde svært ved at overskue det, så vi stoppede hurtigt. Heldigvis virker han overhovedet ikke som om han er øm i såret. Han har ingen forbinding på lige nu og han viser ingen interesse for det. – Men jeg lægger alligevel en forbinding på, når jeg ikke kan holde øje med ham, så han ikke pludseligt har slikket den brændte skorpe af.

Når han lige har haft en halv dag mere, til at brænde den sidste del af bedøvelsen af, så tror jeg, at han er helt fit for fight igen.

Dette indlæg blev udgivet i Hero. Bogmærk permalinket.

3 svar til Meget bedre…

  1. Kath Hardman siger:

    Thank goodness – he looks more like his normal self now 🙂

  2. Helle siger:

    Jeg er glad for du skrev at du ikke ville lede ham ude af syne uden forbinding på….. det ligger vist til familien at få has på sådan et sår hvis man har mulighed for det 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s