Så er weekenden næsten ovre…

Så er weekenden næsten ovre, men drengene og jeg har udnyttet godt 🙂

Fredag eftermiddag oploadede jeg min opgave i ‘kvalitetsmåling og evaluering’ – endnu et fag afsluttet. Jeg skal forsvare opgaven d. 14. april og så går det ellers løs med speciale-skrivning… Til sommer skulle jeg gerne være færdig med skole i denne omgang. Der er lys forude.

Hero er altid meget engageret, når jeg skriver opgave :-)

Hero er altid meget engageret, når jeg skriver opgave 🙂

Drengene og jeg fejrede opgave-afleveringen med en gåtur 🙂

Lørdag morgen kørte vi til Lille Skensved og trænede sammen med Helle og hendes hunde. Helle og jeg havde det sjovt og hundene arbejdede godt.

1

Der blev også lidt tid til at lege og hygge med hundene, inden de blev efterladt hos Helle, mens vi fortsatte til København for at se Evita på Det Ny Teater.

4

WOW WOW WOW Evita var en fantastisk forestillinge. En smuk, rørende og underholdende historie mixet med flot musik, storslået dans og en fantastisk scenografi. Bedre bliver det ikke!

IMG_20140322_161029

Søndag morgen – fantastisk vejr – perfekt til en strandtur. Det blæste lidt, men det var ikke koldt og vi nød det. Drengene brillierede godt nok med at miste endnu en bold… Vi gjorde ellers en ihærdig indsats for at redde den. Jeg tog endda sko og strømper af, for at kunne gå lidt længere ud i vandet og vise Hero, hvor den druknede bold var, men det var fuldstændigt latterligt koldt, så det projekt opgav jeg ret hurtigt igen. Så vigtig er en bold alligevel ikke :-D. Drengene en gammel planke at lege med i stedet og så var alt godt igen 🙂

2

3

Indkøbene er klaret, vasketøjet er i maskinen, hundene er blevet børstet og har fået klippet poter… nu hygger vi med Oliver Twist på TV2 Film.

Dette indlæg blev udgivet i Beat, Biscuit, Gåture, Hero. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s