Klar til hund?

Hvis du og din familie overvejer at anskaffe sig en hund, så klik forbi denne side! Den bugner med gode råd og emner, der skal overvejes inden man køber en hund.

Hjemmesiden er oprettet på baggrund af et ønske om, at færre hunde skal aflives, omplaceres eller lever kummerlige liv, fordi deres ejere ikke helt var opgaven som hundeejer voksen.

At have hund er en livsstil – ikke bare en hobby eller fritidsinteresse. Hunden er der altid – når man er træt, når man er syg, når man har haft en lang dag på arbejdet, når man gerne vil på charterferie, når man gerne vil sove længe i weekenden…

Det kræver grundig overvejelse inden man beslutter sig for, at binde sig til en hund for de næste 10 – 15 år. Og det er disse overvejelser Er du klar til hund hjemmesiden kan hjælpe med at få lidt struktur på.

klar til hund

Om kampganen ‘Klar til hund’:
Hunden siges at være menneskets bedste ven, men samlivet er ikke altid lykkeligt. Hvert år aflives tusindvis af hunde, og endnu flere mistrives rundt omkring i de danske hjem. Fødevareminister Dan Jørgensen vil med ny kampagne få folk til at tænke sig om, før de køber hund.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s