På besøg ved Dania Cup

I den forgangne uge, har agility entusiaster fra hele verden været samlet ved Herlufholm Idrætsanlæg til et uge-langt kæmpe agility stævne Dania Cup.

I går efter arbejde kørte drengene og jeg derned, både for at hilse på gamle venner fra agility tiden og for at hilse på Tigers hvalpe. Tiger skal, hvis alt går efter planen, være far til min næste hund. Det er Helles Jazz, der skal være mor, så hun var selvfølgelig også med på Herlufholm. Læs mere om Jazz og Tigers kuld her.

Darling, Halina, Dizzy, Dweet og Duo

Darling, Halina, Dizzy, Dweet og Duo

Niels’ Duo var den første Tiger hvalp vi mødte og hvor er han bare skøn. Sådan en smuk farve og en udadvendt og venlig lille fyr.

duo

Og derefter lykkedes det os, med Camillas hjælp, at få samlet 5 ud af 7 hvalpe fra Tiger og Nalas kuld. 3 sort/hvide, en zobel og en brindlet. Alle var venlige, tillidsfulde og kontaktsøgende hunde, der kunne slappe af, når der ikke skete noget, men som var på, når der var optakt til aktivitet. Herligt.

Darling:

darling

Dizzy:

dizzy

Halina:

halina

Dweet:

dweet

Vi tilbragte en times tid sammen med dem, tog billeder, hyggede og fik et rigtig godt indtryk af hundene. Og nu er vi mere sikre end nogensinde på, at Tiger er den rigtige far til vores næste hvalpe.

DSC_0168

DSC_0165

Nala og Tigers hvalpe er opdrættet af Poul Lerche og Dorthe Kjærulf fra Kennel The Charmed Ones. Det er også dem, der har opdrættet min sheltie Biscuit, så Biscuit fik mulighed for at møde sin nu 15 år gamle mor Bluebee. 15 år gammel, men stadig rask og frisk. Men noget tung-hør 🙂

Bluebee

Og på vejen hjem, fik vi også lige tid til en foto-session med Biscuit og hans barnebarn Pisa, der netop er rykket op i agility kl. 3 og har løbet fejlfrit i klassen lige siden. Wooohooo way to go Jannie og Pisa.

Pisa

Da vi forlod Dania Cup, gik kørte vi over på den anden side af vejen til Herlufholm Kostskole og gik en tur i den smukke park. Hundene fik lov til at køle sig af i Susåen. Skøn afslutning på en rigtig hyggelig eftermiddag.

DSC_0267

DSC_0282

DSC_0286

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s