Hvem kunne vide, at Danmark kunne være så smukt???

Det er hårdt at holde ferie og vi har haft nogle lange dage, fyldt med oplevelser. Hundene går i brædderne så snart vi kommer hjem og her i formiddags var jeg også noget længe om at komme i gang. Det blev næsten frokost inden vi tog afsted med kurs mod Faxe.

Det tog en times tid at komme frem til Faxe Kalkbrud, men det var køreturen værd. Hold da op, hvor var det smukt! Kridt-hvide klipper, bakker og klinter og knald-blå søer. WOOOOOW!

Faxe Kalkbrud

Vi parkerede ved Geomuseum Faxe og gik derfra gennem skoven ned til kalkbruddet. Nede i kalkbruddet gik vi rundt om de to største søer. Det var en rigtig fin tur og drengene kunne bade flere steder på vejen rundt.

Faxe Kalkbrud

Området er kæmpe-stort, så selv om der var folk ude at bade, historisk interesserede der hakkede og bankede efter fossiler og hundeluftere på tur, så føltes det meget stille og fredfyldt. Vi fik godt nok besøg af en sort labrador, der løb ind midt i flokken og skabte noget panik, men der skete ikke noget og ejerne forstod vist, at jeg ikke var helt pjattet med at få en fremmed hund hen til mine. Stakkels Beat kan ikke rigtigt magte den slags, men han tog det ok i dag. Lidt øv var det nu, på en ellers helt fantastisk dag.

Faxe Kalkbrud

Vi gik tur og badede i et par timer.

Faxe Kalkbrud

Da vi kom tilbage til bilen, efterlod jeg drengene i bilen, der var parkeret i skyggen med åbne døre og så gik jeg ind for at se Geomuseet. Det var ikke særlig stort – det tog 15 – 20 min. at se hele udstillingen, men det gav et ret godt indtryk af det område, som vi lige havde nydt så meget og det var interessant.

Faxe Kalkbrud

Endnu en super dejlig ferie dag 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Beat, Biscuit, Gåture, Hero. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s