På den igen…

For et stykke tid siden, opdagede jeg en lille knude på Heros læbe. Da vi alligevel var ved dyrlæge i sidste uge, viste jeg ham knuden og vi blev enige om, at den skulle fjernes hurtigst muligt, fordi der ikke er meget hud at tage af på læben og hvis knuden voksede sig  meget større, ville det blive svært at finde læbe nok til at lukke såret. 

Såh i dag da hundene alligevel skulle vaccineres og have deres årlige sundheds-check, blev Hero bedøvet og knuden fjernet. 

Det var ikke et stort indgreb og Hero behøvede ikke komme i fuld narkose. Han kunne nøjes med en beroligende sprøjte og lokalbedøvelse omkring læben. Han kommer nok alligevel til at sove det meste af dagen – han er som regel ret længe om at vågne, når han har været bedøvet. 

Før og efter knuden var fjernet

Før og efter knuden var fjernet

Operationen gik godt – jeg blev hos ham hele vejen igennem og var der da han slog øjnene op 🙂

Nu er knuden sendt til analyse – umiddelbart ser den godartet ud, men det er rarerest at være sikker. Der skulle komme svar om 8 – 10 dage. 

2

Nu ligger han og sover rusen ud og jeg får mig en kop kaffe.

Inden vi kørte til dyrlæge, var vi ude og lege med frisbee og gå tur i skoven og Beat og Biscuit har også været ved dyrlæge, for at blive vaccineret, så alle har fået en på opleveren – der er fred og ro i hundeflokken nu. Men mon ikke Beat og Biscuit kommer sig oven på oplevelsen noget før Hero 😉

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s