24. og 25. December

Ahhhh det er længe siden, at jeg har haft en eftermiddag, hvor jeg bare kunne sidde og slappe af med en god bog eller lidt TV. Det bliver skønt.

Jeg har haft en rigtig god jul indtil nu.

D. 24. stod jeg op kl. 7. Jeg pakkede mine ting sammen og gjorde klar til at være væk hele dagen og så kørte jeg på arbejde. Morgenen bestod af hygge sammen med de medarbejdere, der skulle arbejde i julen og med at ønske beboerne glædelig jul.

Kirken på Kolonien Filadelfia

Kirken på Kolonien Filadelfia

Ved 11 tiden kørte drengene og jeg til Dianalund, hvor vi gik tur i parken omkring Kolonien Filadelfia inden vi påbegyndte køreturen mod Hillerød.

1

Det var en lang tur, fordi det regnede voldsomt og sigtbarheden var ikke særlig god. Efter 1½ time kom vi frem og gik endnu en tur – denne gang i Frederiksborg Slotshave.

2

Ved 14 tiden var vi klar til at køre til julefest hos min søster og svoger, hvor vi skulle fejre jul sammen med min familie og en del af min svogers familie.

3

Det var vildt hyggeligt. Mine nevøer var så glade og søde og der blev også tid til en masse små gåture med hundene. Hundene lavede ikke andet hele aftenene end at gå tur og spise tyggeben/denta-stick.

4

Jeg havde taget tre tæpper med til hundene, men Hero og Biscuit fordelte dem ikke helt, som jeg havde tænkt mig… Det gav ikke meget mening for mig, at lille Biscuit skulle ligge midt på et kæmpe tæppe, mens Hero lå på et, som kun var stort nok til at være hans hovedpude, men det var åbenbart hunde-logik…

5En dejlig aften for både mig og hundene.

6

Og her til morgen – 1. juledag, vågnede vi til snevejr!

1

Brrrrrr jeg er ikke god til kulde og sne, men drengene var i hopla efter en god nats søvn og vi havde også en aftale med min far, så vi satte kurs mod Enø.

3

Drengene og jeg ankom ca. 20 minutter før, at vi havde aftalt med min far, at vi skulle være der, så vi brugte tiden på at lege på stranden. Uuuuh de hunde der er godt nok seje… Hvordan kan de dog nyde at gå i vandet, på den her tid af året???

5

Da min far kom, gik vi en tur ud langs klinten. Hold da op, hvor de blæste og det føg  med små skarpe sne-fnug, men det var alligevel en dejlig tur. Vi nød det – både to- og firbenede.

4

Efter gåturen, ville vi gerne have lidt frokost, men der er ikke mange spisesteder, der holder åbent til frokost d. 25. december, så vi endte på McDonalds og det var også rigtig fint. Varm kaffe og en god frokost.

8

Mens vi sad og spiste, fik vi øje på en mand, der blev ved med at kigge undrende på min bil. Han gik lidt frem og tilbage på parkeringspladsen, mens han spiste sin burger, men blev ved med at vende tilbage til min bil.

Da han var færdig med sin burger, gik det op for os hvorfor… Reklamerne på siden af bilen. Hazyland Dancing Dogs! Den stakkels man har nok spekuleret som en gal over hvad dansede hunde mon var! Til sidst tog han et billede af reklamen, så nu går han nok hjem og slår hjemmesiden op, for at finde svaret!

2Da min far og jeg havde spist, besluttede vi, at hundene da også skulle have julefrokost, så min far købte 3 cheeseburgere uden løg og så kørte vi ud til kanalen, hvor hundene fik hver en cheeseburger og vi gik en ekstra lille bonustur.

Biscuit kiggede ikke på sin cheeseburger i mange sekunder, før han skovlede den ned… Beat skulle lige have sin brækket i stykker før han kunne gå i gang med sin… Og Hero virkede nærmest som om, at han ikke kunne tro, at han virkelig måtte tage den, så jeg måtte holde den mens han tog første bid, men derefter så han sig heller ikke tilbage! Gulp og væk var den! 🙂

6Lige så blæsende og vildt vejret havde været på Enø, lige så mildt var der ved kanalen. En smuk måde af afslutte en dejlig dag sammen med min far og hundene.

7

Rigtig glædelige jul alle sammen.

Dette indlæg blev udgivet i Beat, Biscuit, Familie, Gåture, Hero. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s