Vikingborgen Trellerborg

trelleborg (27)

Her i juledagene, er det en god ide at komme ud med hundene om formiddagen – inden alle de andre hundeluftere har fået hygget med morgenbrød og skal ud og lufte hele familien. Derfor slugte jeg lidt hurtigt morgenmad i morges og drak min morgenkaffe i bilen på vej mod den gamle vikingeborg Trelleborg, hvor jeg havde besluttet, at hundene og jeg skulle nyde vores 2. juledag gåtur.

trelleborg (17)

Og det var virkelig en nydelse. Smukt solskin, rimfrost på jorden og fuldstændig fred og idyl. Så smukt.

Egentlig skal hunde holdes i snor, men vi var de eneste der var der og fårene var åbenbart sat på stald for vinteren, så de var der heller ikke, så jeg gav efter for fristelsen og lod hundene være løse. Vi generede ingen og området er hegnet ind (pga. de får, der går der om sommeren), så de kunne ikke jage noget, så jeg tænkte, at det måtte være ok.

trelleborg (8)

Da vi havde gået en god tur, gik vi tilbage til parkeringspladsen, hvor vi trænede lidt. Det er altid godt at træne i fremmede omgivelser og vejret var så skønt, at vi gerne ville være ude lidt endnu.

trelleborg (28)

Vi sluttede med endnu en gåtur rundt om fortet – og efter 3½ time ude i den friske luft, var vi klar til at køre hjem og få noget frokost.

Dette indlæg blev udgivet i Beat, Biscuit, Gåture, Hero. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s