Arbejdsfordeling

1

Drengene elsker vand og de elsker at løbe efter bolden på stranden. Det er nok noget nær det bedste, som jeg kan tilbyde dem…

Biscuit elsker mest at løbe efter de andre på stranden og gø af dem. Han går i vandet, men her om vinteren, når der ikke er særlig varmt i vejret, så svømmer han ikke. Han går kun ud til navlen 😉

Hero og Beat der imod virker nærmest immune over for kulden. De bader og svømmer lige så meget som om sommeren. Det er mit ansvar at sørge for, at de ikke bliver for kolde, for de kommer ikke selv op af vandet.

Så Biscuit overlader det med legetøjet/bolden til Border Collierne og de har en fin arbejdsfordeling. Det er næsten altid Hero, der først når ud til bolden og kommer tilbage med den, men ingen er mere besat af vand end ham, så han kan ikke gå op af vandet for at afleverer bolden. Han kan simpelthen ikke få sig selv til at gå op på land, så han står i vandkanten og tygger lidt på bolden og når han er klar, så slipper han den og lægger sig ned i vandet.

3

Beat står klar og venter på, at han skal slippe og så bærer han bolden op på land og lægger den til mig, så jeg kan kaste den igen.

2

Dette indlæg blev udgivet i Beat, Biscuit, Gåture, Hero. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s