Familie-træf

Bluebee

Bluebee

For et par dage siden, fyldte Biscuits mor Bluebee 16 år og i den anledning havde opdrætter Dorthe inviteret til familie-træf i forbindelse med Hvalsø Hundevenners agilitystævne.

Helt fantastisk, at vi kunne samle 5 generationer i direkte linje fra Bluebee og ned til hendes tipoldebarn.

Biscuits datter Anja

Biscuits datter Anja

Fra venstre: Bluebee hedder Zarvo’s American Blue Blossom på stamtavlen. Hun er mor til Biscuit, der er far til Anja (Shenaja Starbiscuit in Blue). Anja er mor til Primadonna (Shenaja Just An Illusion), der er mor til Movie (Gjerulff Eager To Bi A Moviestar). 5 generationer af blue merle sheltier.

Bluebee Biscuit

Og når vi gik på kompromis med farven, så kunne vi faktisk gøre det to gange…
Det starter igen (fra venstre) med Bluebee (Zarvo’s American Blue Blossom), der er mor til Biscuit, der stadig er far til Anja (Shenaja Starbiscuit in Blue). Anja er mor den sort/hvide Cider (Shenaja A Luxury Diva Cider), der er mor til den sort/hvide hvalp Rio (Gjerulff Serious Handsome Evolution).

5

Og en 4 generationers linje (fra højre): Bluebee (Zarvo’s American Blue Blossom), der er mor til Biscuit, der er far til Anja (Shenaja Starbiscuit in Blue), der er mor til Pisa (Team Jappes Cool Blue Pisa)

7

Vi mødte også denne lille sort/hvide pige Bella (Vibens NightAndDay), der er et oldebarn til Biscuit. Hun er efter en blue merle hanhund ved navn Silver og hans mor er Biscuits datter Freja (Shenaja American Beauty In Blue).

9

Det handlede ikke kun om Biscuit – når nu jeg var kommet ud og kigge på agility, fik jeg også hilst på gamle Robbies datter Ticket (Bluewyle Caught Speeding), der nu er 10 år gammel.

Ticket

Tickets far Robbie er oldefar til Hero

Tickets far Robbie er oldefar til Hero

Og i disse dage, hvor vi spændt går og venter på, at Hazyland hvalpene efter Jazz og Tiger bliver født, så var det dejligt at få lov til at hilse på 2 Tiger-børn Duo og Dizzy.

12

Hero og Biscuit havde en god eftermiddag ved agilitystævnet, men det ville have været for meget for Beat, så inden vi kørte til Hvalsø, gik vi en dejlig tur, som også involverede en svømmeture i Susåen, så Beat har også haft en dejlig dag.

Hero og Beat

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Hazyland Hvalpe. Bogmærk permalinket.

2 svar til Familie-træf

  1. Helle Larssen siger:

    Imponerende at det kan lade sig gøre at samle 5 generationer 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s