Morgen ved søen og en eftermiddag i København

Jeg sidder ude i haven med 3 voksne hunde liggende rundt om mine fødder. Gollum fjoller rundt og har meget travlt med et større projekt, der vist har noget at gøre med en tynd gren af en eller anden slags, som ikke helt vil som han vil. Han burde ellers være træt, men tilsyneladende er der stadig lidt krudt, han skal af med inden sengetid.

Dagen startede med en tur til søen, hvor de 3 voksne hunde svømmede og den sidste soppede lidt i vandkanten og undrede sig over, hvordan de store dog kom helt der ud…

Biscuit, Beat og Hero

Biscuit, Hero og Beat

Hvordan i alverden kom de helt der ud???

Hvordan i alverden kom de helt der ud???

3 glade drenge

3 glade drenge

Gollum

Gollum

Beat har taget så meget bedre mod Gollum end jeg havde turdet håbe på.

Beat har taget så meget bedre mod Gollum end jeg havde turdet håbe på.

En tur til søen er stadig en stor oplevelse for Gollum, så da vi kom hjem, var Gollum klar til en lur, mens de 3 andre hjalp mig med at slå græs. Det er en uvurderlig hjælp, at have 2 Border Collier til at sikre, at græsslåmaskinen ikke kommer ud af kurs undervejs og det er en opgave, som Beat og Hero tager meget alvorligt. Biscuit nusser mest rundt og forsøger at opretholde ro og orden – ikke nogen nem opgave med de to Border Collie på banen.

Da vi var færdige med græsplænen, var det frokost tid og derefter skulle de 3 voksne hunde lige ud på en lille gåtur. Det blev en længere gåtur end planlagt, for da jeg kom hjem, var klokken blevet alt for mange og jeg havde pludselig meget travlt. Nu skulle Gollum nemlig ud på socialiseringstur.

Jeg havde aftalt med Helle, at møde hende i toget på vej mod København. Jeg stod på i Sorø (og betalte 99 kr. for billetten) og Helle stod på i Roskilde (og betalte 94 kr. for billetten – koster det så kun 5 kr. at køre fra Sorø til Roskilde???).

Gollum gider ikke rigtigt sidde på skødet og hygge, så det var en lidt lang togrejse, hvor han skulle være i sin rejsetaske hele vejen-

Gollum gider ikke rigtigt sidde på skødet og hygge, så det var en lidt lang togrejse, hvor han skulle være i sin rejsetaske hele vejen-

Det var meget kompliceret at mødes i toget med to hvalpe… Gollum tog togturen uden at kny – indtil han fik øje på Ex-it. Så kunne han pludselig slet ikke sidde stille i sin rejsetaske! Og Ex-it knurrede og gøede af henrykkelse over at se sin bror. Ups! Jeg håber, at dem der sad i nærheden af os var glade for hunde, for de var ikke specielt velopdragne lige der.

Helle prøvede med godbidder, for at vende Ex-its opmærksomhed lidt væk fra Gollum.

Helle prøvede med godbidder, for at vende Ex-its opmærksomhed lidt væk fra Gollum.

Da de fik en tyggeting hver at underholde sig med, faldt de så meget til ro, at Helle kunne få sin hvalpegave – en bog med billeder og minder om hvalpekuldet og alle de oplevelser, som vi havde med dem

Eventyret om Ex-it og Gollum :-)

Eventyret om Ex-it og Gollum 🙂

Vi stod af på hovedbanegården og gik op mod Rådhuspladsen. Vi forsatte rundt om Tivoli, men inden vi nåede ret langt, var hvalpene allerede trætte. Men man bruger nok også ret meget energi på at gå, når man skal lege med sin bror/søster samtidig.

Man kommer ikke så hurtigt fremad på denne måde.

Man kommer ikke så hurtigt fremad på denne måde.

Man kunne tænke, at hvalpene kunne multi-taske, fordi de kunne gå og lege på samme tid, men det kan de ikke… De lod bare være med at gå og smed sig i stedet i en bunke midt på fortovet og legede. Vi stoppede ‘trafikken’ på fortovet adskillige gange, fordi de pludselig lagde sig og bed i hinanden.

Hvalpenes første sightseeing i København måtte naturligvis indebære et stop ved Tivoli. Man kan ikke komme til København uden at se Tivoli ;-)

Hvalpenes første sightseeing i København måtte naturligvis indebære et stop ved Tivoli. Man kan ikke komme til København uden at se Tivoli 😉

På Rådhuspladsen

På Rådhuspladsen

Der skulle mere end en dansende indianer til at ophidse hvalpene

Der skulle mere end en dansende indianer til at ophidse hvalpene

Øj, man bliver tørstig af sådan en tur.

Øj, man bliver tørstig af sådan en tur.

Vi fandt en cafe og fik lidt mad, en cola og en kop kaffe. Vores undskyldning var, at hvalpene havde brug for en lur 😉

Zzzzzzzzzzzz Sådan så Gollum ud, mens Helle og jeg fik frokost. Ex-it så nogenlunde lige sådan ud :-)

Zzzzzzzzzzzz
Sådan så Gollum ud, mens Helle og jeg fik frokost. Ex-it så nogenlunde lige sådan ud 🙂

Da vi havde spist, gik vi videre mod haven bag Glyptoteket. Hvalpene gik ikke så meget mere – de blev båret i deres rejsetasker. De små ben kunne ikke rigtigt følge med mere.

Trætte Gollum

Trætte Gollum

Glyptoteket

Glyptoteket

Vi gik videre tilbage mod hovedbanegården. Det var ikke nogen lang tur vi gik i København, men den havde alligevel taget 3 timer.

På hovedbanegården

På hovedbanegården

Og Helle og jeg konstaterede, at vi har verdens sejeste hvalpe. De har oplevet togrejse, ferie-travlhed midt i København, trafik, ambulancer med fuld udrykning, toge der kørte ind og ud af perronen på hovedbanegården … Og de har ikke en eneste gang stoppet op for at se noget an. De har bare kørt på og taget det hele i stiv arm. De har opført sig som om, at de aldrig har lavet andet, end at være turister i København. WOW!

To trætte hvalpe venter på toget..

To trætte hvalpe venter på toget..

Mmmmm en dejlig Starbucks kaffe... som væltede på perronen inden jeg havde drukket halvdelen af den! Hmpf! Og det var ikke engang hvalpene, der væltede den.

Mmmmm en dejlig Starbucks kaffe… som væltede på perronen inden jeg havde drukket halvdelen af den! Hmpf! Og det var ikke engang hvalpene, der væltede den.

Da vi kom ind i toget, faldt Ex-it om i sin rejsetaske. Gollum var ikke mindre træt, han havde bare lidt svært ved at falde til ro. Han hader tæpper i sine bure eller kurve og der lå et lille tæppe i hans rejsetaske. Da jeg fjernede det, faldt han ret hurtigt i søvn. Sære lille bandit.

Og nu er jeg altså hjemme og nyder sommeraftenen med et glas kold cola i hånden og alle 4 hunde rundt om mig. Ahhhh….

Dette indlæg blev udgivet i Beat, Biscuit, Gåture, Gollum, Hero. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s