Med 9 hunde på udflugt

3

I morges fløj der en mail afsted mod Helles inbox: “Jeg tænker på en tur i Sagnlandet Lejre, vil I med?”. Det ville de gerne, så lidt over 12 mødtes vi på parkeringspladsen ude foran Friluftsmuseet i Lejre.

Jeg havde selvfølgelig mine 4 hunde med og Helle havde sine egne 4 + en lille feriegæst Viktor. 9 hunde i alt… Mmmmm det gik faktisk forholdsvis godt, meeeeen der var lidt udfordringer i starten. Bare det at 9 hunde, der kender hinanden godt og er glade for at se hinanden skal hilse, kan godt give lidt kaos. Og når 2 af de 9 så oven i købet er lige knap 3 mdr. gamle og rigtig gerne vil tumle og bide i hinanden, så bliver det svært at gå. Vi løste problemet ved, at jeg fik Viktor over i min flok og så fik Helle Gollum over til Ex-it. Yup, så kunne alle pludselig gå pænt 🙂

Gollum fulgtes med Helle og hendes flok indtil han havde fået dækket sit første behov for at bide i Ex-it. Der efter ville han gerne tilbage til sin Onkel Hero igen.

Gollum fulgtes med Helle og hendes flok indtil han havde fået dækket sit første behov for at bide i Ex-it. Der efter ville han gerne tilbage til sin Onkel Hero igen.

Vi gik op til stensætningen bagerst på området. Det er en god gåtur der op og udsigten der oppe fra er fantastisk. Vi holdt en drikkepause, hvor to- og firbenede kunne få slukket tørsten.

Drikkepause i smukke omgivelser

Drikkepause i smukke omgivelser

Gollum og Søster Ex-it

Gollum og Søster Ex-it

Og så begav vi os ned gemme istids-lejren, forbi stenalderhytterne, rundt om søen og ned til Offermosen.

Is-tidsteltet

Is-tidsteltet

Offermosen

Offermosen

Videre op gennem jernalderbyen og op til kiosken, hvor vi holdt is-spise pause.

Jernalderbyen

Jernalderbyen

Det vækker opsigt, når man kommer med sådan en hundeflok og vi behøvede ikke bekymre os om hundene mens vi spiste is. Der var trængsel for at få lov til at kæle og klappe dem.

Is-pause :-)

Is-pause 🙂

Hygge :-)

Hygge 🙂

Tiden fløj afsted og før vi vidste af det, var der gået 3 timer og hvalpene var ved at være brugte. Vi satte de store hunde i bilerne og så fandt vi et lille område, hvor hvalpene kunne få lov til at løbe og tumle igennem. Stakkels Ex-it. Gollum er altså lidt vild når han leger, men hun ser ud til at kunne lide det. Det meste af tiden i hvert fald 😉

Ex-it og Gollum

Ex-it og Gollum

Tak for hyggeligt selskab Helle 🙂

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Beat, Biscuit, Gåture, Gollum, Hero. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s