Bildsø Strand

Bildsø Strand

Bildsø Strand

Gollum sørger for, at vi ikke sover tiden væk i weekenderne. Han går ind for tidlige starter… Og i morges fik han assistance af tordenvejret, der altid gør Hero og Beat lidt urolige, så en aktiv hvalp og to små-stressede voksne hunde, så gav det bare ikke mening, at prøve at sove længe.

Kl. 9 havde vi klaret div. morgen ritualer og var klar til at komme afsted på eventyr. Det er evigheder siden vi har været på stranden. Det giver ikke så meget mening at tage 4 hunde med på stranden i sommerferien, hvor der er fyldt med badegæster, men en formiddag med regn og små brumlende torden i luften, tænkte jeg, at det nok kunne gå, så vi kørte mod Bildsø strand.

Dejlige hunde på en næsten tom strand

Dejlige hunde på en næsten tom strand

Vi havde en skøn gåtur på stranden. Hundene elskede det og jeg var glad, fordi regntøjet kunne blive i bilen. Det holdt tørt hele formiddagen.

Øj, han er mega sej til at svømme ham Beat!

Øj, han er mega sej til at svømme ham Beat!

Zooooooooooooom turbo hunde i vandet

Zooooooooooooom turbo hunde i vandet

Beat holder godt fast på bolden

Beat holder godt fast på bolden

Men det lykkedes alligevel Hero at få den

Men det lykkedes alligevel Hero at få den

Fuld fart på Gollum

Fuld fart på Gollum

Beat igen - denne gang er bolden fikseret under vandet - så må Hero jo se om han kan få fat i den ;-)

Beat igen – denne gang er bolden fikseret under vandet – så må Hero jo se om han kan få fat i den 😉

Hvor skal du hen, Gollum?

Hvor skal du hen, Gollum?

Gollum opdagede for alvor glæden ved at lege i vand. Wooohoooo han havde en fest – hoppede og og ned i vandet og tog de vildeste hovedspring. Han var så sød ❤

18 17 16 14 12 11 10 9 8

Og det gode ved at have Gollum med på stranden er, at han overfalder Biscuit hver gang han prøver at rulle sig i sandet, så jeg fik meget mindre sand ind i bilen i Biscuits pels end jeg plejer, fordi han ikke fik lov til at rulle 😀

Det er svært at rulle midt i et Gollum angreb :-)

Det er svært at rulle midt i et Gollum angreb 🙂

Efter 1½ time på stranden var Gollum ved at være mør, så vi gik gennem skoven tilbage til bilen og kørte mod MyPets.com der både er en webshop og også en fysisk butik ved Vemmelev. Jeg vidste, at jeg ikke var langt der fra og jeg ville gerne købe en gris til Gollum, fordi han altid prøver at stjæle Beats gris. Beat er selv meget glad for sin gris og leger meget med den, så de måtte have en hver.

Da vi kom frem til MyPets, havde de en masse kasser med div. hundeting med 50% rabat, så Gollum fik sin gris og de 3 store drenge fik nye seler. De er mega lækre 🙂 og så var der 5 store pakker lammekødsstænger, hvor nogen af stængeren var knækkede og dem var der også 50% rabat på. Woooohooooo – en dejlig afslutning på dagens udflugt.

Nye seler til de 3 store drenge

Nye seler til de 3 store drenge

Inden vi kom hjem, gik vi lige en tur i skoven, for at indvi de nye seler. Da vi kom hjem, tog Gollum sig en god lur, nu har drengene lige fået mad (ja det er lidt tidligt, men de var sultne oven på al den aktivitet) og siden Gollum vågnede, har han ikke stoppet med at lege med grisen. Han er meget glad for den 🙂

Gollum og grisen

Gollum og grisen

Dette indlæg blev udgivet i Beat, Biscuit, Gåture, Gollum, Hero. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s