Ny træningsoplevelse for Gollum

DSC_0009

Jeg prøver at lægge min træning på mange forskellige steder, så hundene vænner sig til at man kan arbejde i alle mulige omgivelser og at man ikke behøver lade sig forstyrre af travle omgivelser. Det hjælper dem til at håndtere stævner og opvisninger. Hvis man kan arbejde på parkeringspladsen uden for Netto, så er en beskyttet stævneplads ‘piece of cake’:-)

Så i dag trænede vi netop uden for Netto. Det har vi gjort før, men det var første gang, at Gollum var med. Han håndterede det imidlertid flot. Han var noget distraheret i starten, men da først han havde forstået, at han fik ost for at ignorere omgivelserne og fokuserer på mig, så arbejdede han strålende.

Der var en enkelt gang, hvor han sad i en sit og der kom en kassevogn med en stor trailer med en maskine bag på tæt forbi ham. Der var han noget usikker på, hvad det var for en stor laban, der kom hen i mod ham, så jeg klikkede for at blive siddende og belønnede med ost mens den kørte forbi og på den måde blev det en rigtig god oplevelse.

Jooo lille Gollum klarede sin Netto debut meget meget fint.

 

Dette indlæg blev udgivet i Gollum, Træning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s