Julehygge i Hillerød

 

12

Dagen startede med hundetræning – eller rettere… dagens startede med, at Gollum sprang op i marsvineburet og lagde sig til rette med Scones (et af marsvinene) fixeret under sin forpote, mens han kiggede fornøjet på hende. Gollum finder marsvinene meget interessante og når ikke de gider ligge stille, så man kan studere dem, så må man jo holde fast på dem… Trods alt brugte han poten og ikke munden, men Scones virkede ikke som om, at hun så det som en formildende omstændighed og rent faktisk skal Gollum jo også være uden for marsvineburet, så hun var i sin gode ret til at være gnaven.

19

Så Gollum blev fjermet fra marsvineburet og så kørte vi ud for at træne – en god trænings-session med hver hund, en lille gåtur i skoven og lige over middag startede turen mod Hillerød, hvor vi var inviteret til julehygge.

5

Og det var meeeega hyggeligt! Juleguf i lange baner, klippe-klister og julesang – leveret af to dansende snemænd, som jeg havde med op til mine nevøer.

Jeg var pjattet med snemændene! Jeg havde lyst til selv at beholde dem – de var mega søde 😀

Gollum syntes også at snemændene var sjove, men han kunne godt overtales til ikke at bide i dem og kun lege med sin egen bamse (som i øvrigt er en gave fra Vicky).

16

Gollum havde sin egen kanin med, som han godt måtte bide i.

Og vi fik lavet en masse fint juletræspynt, så nu mangler vi bare lige, at juletræet kommer ind, så der er noget at hænge det op på… men det varer nok liiiiiige et par dage endnu 🙂

17

9

En julepyntet hundehvalp!

Gollum hyggede sig med mine nevøer – og det overrasker mig virkelig, hvor rolige og velopdragen han er sammen med dem. Jeg kan slet ikke kende min overgearede vildbasse, når han er sammen med børnene.

6

Marcus viste Gollum det julekort, som vi har sendt til Hillerød. Der er et billede af (bla.) Gollum på!

7

Hygge

8

Gollum har vist ikke før oplevet, at hans mad er blevet lagt i fine mønstre inden det skulle spises, men han var meget interesseret og ret velvilligt indstillet overfor projektet 🙂

11

Hygge over aftensmaden

De voksne hunde blev selvfølgelig ikke glemt.

4

Tusind tak til familien i Hillerød for en hyggelig dag!

18

Dette indlæg blev udgivet i Familie, Gåture, Gollum, video. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s