Gollum og hans søstre

DSC_0185lille

Fuld fart frem – Gollum og hans 3 søstre

Gollum mødtes med sine 3 søstre i dag for at træne. Ahhh hvor de hyggede sig!

Men Gollum begyndte at blive lidt desperat, for de 3 piger trænede før ham. Det var lidt svært at bære i længden, at de andre havde det så sjovt, mens han bare ventede.

DSC_0006lille

Tålmodig lille fyr

DSC_0016lille

Knap så tålmodig 😉

DSC_0031lille

Tine og Vega – fart på agilityøvelserne

DSC_0051lille

Kirsten og Easys heelwork er blevet så fin

DSC_0101lille

Helle smed ikke apporten i hovedet på sig selv hver gang hun kastede – kun nogen gange 😀

DSC_0096lille

Men Ex-it kunne jo ikke gøre for, at Helle var dårlig til at kaste og hun lavede fine apportøvelser.

Men da det eeeeendeligt blev hans tur, arbejdede han så fint. Vi har i den sidste uges tid, hvor der har været frost i jorden og sne og is, trænet indendøre og der er ikke så meget plads, hvilket betyder, at vi har trænet nogle andre øvelser end dem vi træner udendørs. I dag var vi ude og dermed kunne vi lave lidt mere fri ved fod, løbeøvelser og bakke.

DSC_0120lille

Fri ved fod

Nogen af de pladskrævende øvelser var lidt mindre skarpe, end de var før vi rykkede ind. Til gengæld er der kommet nye øvelser på repertoiret og de fungerede ret fint også udenfor i de noget mere urolige omgivelser.

DSC_0118lille

Apport!

Så det var dejligt at være ude og lige få genopfrisket de pladskrævende øvelser og det har også været fint, at komme ind og blive tvunget til at sætte nye ting i gang. Ren win win 😀

DSC_0136lille

Cirkel om stok  kan trænes på meget lidt plads indedøre

Hvalpene sluttede træningen med at lege og deres leg har ændret sig siden sidst de så hinanden. Der er meget mindre tumlen nu og meget mere hyrd.

Efter hvalpetræningen, var det de voksne hundes tur. Ooooog så var det, at regnen også kom… først var det regn og så blev det slud. Alt var vådt og ulækkert, da vi var færdige. Mit ene bur og 2 af mine tæpper blev oppe hos Helle for at tørre. De var bare for klamme, at lægge i bilen, så våde som de var.

Heldigvis havde hundene dækkener på, så de blev ikke våde og kolde. Men Biscuit var alligevel noget muggen over at sidde ude i regn og sjap.

Mit tøj kom i vaskemaskinen, da jeg kom hjem – og jeg tror faktisk, at det var mere vådt da det kom ind end da det kom ud!

Heros træning skrider fremad, men vi har brug for at træne hele programmet til musik. Vi kan godt de enkelte sekvenser – men helheden halter og timingen. Sååååh nu må vejret godt blive til udendørs træning igen, så vi kan få helheden på plads også.

2093397918886135202

Hero

Hjemturen var en oplevelse. Slud blev til sne og det tog lidt over en time at komme hjem. Det burde have taget ca. 40 min. Og da jeg nåede Sorø, blev det til regn igen, så blot en time senere havde det sikkert været lettere at køre igen. Suk! Jeg er bare ikke til vinter og kulde!

DSC_0217

Dette indlæg blev udgivet i Gollum, Hazyland Hvalpe, Hero, Træning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s