Familie Dag

DSC_0006lille

Efter flere uger, hvor familien har været sat lidt på stand-by fordi tiden blev brugt på træning og Crufts-forberedelse, var det dejligt at tage en fridag fra hundetræningen og være sammen med familien i stedet.

I går morgen kl. 9.30 kørte vi hjemme fra og første stop var Vestre Kirkegård. D. 22. februar var det 3 år siden, min mor døde, men den dag sad jeg i en bil på vej hjem fra Belgien, så der kunne jeg ikke komme på kirkegården. – Det rådede vi bod på i går, hvor vi besøgte min mor med en blomst til graven og samtidig gik vi en dejlig lang tur i det smukke parklignende område. Vestre Kirkegård er enormt stor og man kan sagtens gå 1½ time uden at gå i ring eller komme til at gå samme sted to gange, så det gjorde vi i går.

Jeg elsker Vestre Kirkegård. I de første par år efter min mors død, var det et trist sted, men efterhånden er det et dejligt sted, hvor jeg føler mig tæt på min mor og husker hende som hun var før hun blev syg.

DSC_0005lille

Efter en god gåtur, kørte vi videre til Virum, hvor min fars Faster Gudrun bor. Hun havde inviteret min far og jeg til frokost. En hyggelig frokost, hvor også Gollum var inviteret med. Han opførte sig forbløffende pænt og angreb kun sofaen en enkelt gang. Til gengæld gjorde han sig nyttig som køkken-skriver…  mente han i hvert fald selv 🙂

Og så gik turen videre til Hillerød og min nevø Andreas’ 10 års fødselsdag. Hvordan kan han være 10 år allerede????

DSC_0008lille

Andreas har nået en alder, hvor man ønsker sig penge i fødselsdagsgave og dem fik han mange af.

DSC_0018lille

Lillebror Marcus fik også gaver, selv om han ikke havde fødselsdag.

Min søster havde lavet en imponerende fest for ham – bugnende kagebord og senere på dagen en lækker middag. Jeg er imponeret over hvad hun finder overskud til at gøre for sine børn.

 

Mellem kaffen og middagen, valgte en del af selskabet at gå en tur. Andreas testede Heros Crufts-form og lavede en flot opvisning for hele familien.

DSC_0037lille

Biscuit var i paradis over alle familiens børn – han er pjattet med børn. Og det er super god socialisering for Gollum at være sammen med små mennesker. Og når Gollum ser hvor glad Biscuit er, så tænker han jo, at det med børn er en ren fest.

DSC_0039

Andreas og Marcus har lige fået en ny fætter – kun 6 uger gammel. Ham var især Andreas rigtig glad for ❤

DSC_0020lille

Sune, Elias og Andreas

DSC_0023lille

Andreas med sin helt nye fætter Elias

Tak til hele familien for en dejlig dag.

DSC_0026lille

 

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Familie, Gåture, Gollum, Hero, Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s