Brommelillesø

a

Doggie, Jazz, Cookie, Ex-it, Biscuit, Gollum og Hero

Vi vågnede til en SMS fra Helle, der foreslog en gåtur… Og det kunne vi jo ikke sige nej til, så Helle og jeg mødtes i skoven ved Brommelillesø.

IMAG0037lille

Brommelillesø

Vi startede turen med en svømmetur i søen – det var nu ikke det bedste sted at bade, der var ret mudret, så det var nærmest et mudderbad for de 4 benede. Og også for Helle, der stod nærmest og kastede legetøjet 😀

Da hundene havde badet, startede vi gåturen gennem skoven og frem til bagsiden af grusgraven ved Løng/Lange Løng.

IMAG0057lille

Vi fandt et bord, hvorfra vi havde den skønneste udsigt. Perfekt til en frokost-pause og det bedbragte oste-bord. Vi havde mega lækker frokost med, men det var lidt svært at komme til at spise, for der var stadig fuld fart på hundene og de futtede rundt og lavede ballade.

Kort efter at Helle og jeg lærte hinanden at kende, fortalt hun, med store overbevisning i stemmen, at hendes hunde ikke tigger eller stjæler fra bordet… Det så vi nu ikke meget til i dag… Især Jazz fik en skøn frokost 😀

Biscuit fik lov til at ligge oppe på bordet – ellers kunne han ikke få fred fra hvalpene, der elsker at kysse og slikke hans ansigt.

IMG_5977lille

Frokost i det grønne

Men det var så hyggeligt – vi snakkede, grinede og hyggede.

IMG_5980lille

Gollum og Ex-it – de elsker at tumle og lege

Og derefter gik turen videre gennem skoven og tilbage til Brommelillesø, hvor hundene lige tog sig en dukkert mere – det var et bedre sted at bade med mindre mudder, så vi fik nogenlunde rene hunde med tilbage i bilerne.

IMAG0061lille

IMAG0063lille

Da vi kom tilbage til bilerne kiggede vi på uret og til vores overraskelse var der gået 3 timer… Hold da op – tiden flyver i god selskab. Tak for en god tur Helle!

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Gåture, Gollum, Hero, video. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s