Total afslapning

DSC_0039

Der har været rigtig meget i de sidste måneder. 3 store DKK konkurrencer, et fuldtidsstudie som jeg forsøgte at gennemføre som deltidsstudie, nogle opvisninger og lidt undervisning, en uge i Japan, en lille smuttur til Belgien og så det almindelige arbejde og hundetræning oven i. De fleste af tingen har været noget jeg rigtig gerne ville og jeg har haft det godt med det, men det betyder jo ikke, at man ikke har brug for et pusterum oven på det hele.

Så i dag har den stået på totalt afslapning!

Vi startede ved 10 tiden, hvor vi kørte ned på træningspladsen og trænede. Det er længe siden, at jeg har haft overskud til og været rigtig motiveret for at træne (jeg har gjort det alligevel for hundens skyld), men i dag vågnede jeg og det tænkte at det ville være fedt at træne, så det gjorde vi. Når lysten til at træne kommer tilbage, er det et tydeligt tegn på, at jeg kan begynde at overskue mit liv igen 🙂

Og så hjalp det nok også, at mine hunde arbejdede så godt i går – det mindede mig om, hvor fedt det er at træne.

DSC_0006lille

Super fed træning med alle 3 hunde. Så skønt.

DSC_0022lille

Og derefter kørte vi til Næstved og gik tur langs kanalen. Det var fantastisk vejr og da vi nærmede os bilen igen, satte jeg mig på en bænk og der sad vi længeog nød udsigten og solen.

DSC_0025lille

Kl. 14 mødtes jeg med min far til en sen frokost. Hyggeligt og jeg var også godt sulten efterhånden. Morgenmaden havde jeg spist ved 7 tiden!

DSC_0035lille

På vejen hjem stoppede vi ved Bavelse Kirke og gik endnu en tur i det smukke landskab bag kirken. Det er sådan en flot tur.

DSC_0089lille

Nu har jeg 3 trætte hunde og jeg er også selv lidt slidt – men det har været en skøn dag, hvor vi har fået fyldt lidt op på de mentale ressourcer igen.

DSC_0050lille

 

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Familie, Gåture, Gollum, Hero. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s