En hyggelig fridag

A1

Jeg har en forlænget weekend i denne uge med fri både fredag og mandag og det skulle selvfølgelig nydes.

Jeg startede fredagen med at træne hunde. Gollum har været teenager med stort T og virkelig frustrerende at arbejde med, men det er som om, at det begynder at vende og han er virkelig sjov at træne med i øjeblikket.

Hero er Hero – altid parat, altid hårdt-arbejdende og altid lykkelig for at lave noget sammen med mig. Sikke et privilegium!

Og Biscuit elsker bare stadig at være med i løjerne og det er helt umuligt ikke at være glad, når jeg ser hans glæde.

Da vi havde trænet, var det tid til lidt frokost og så gik turen ellers til Hillerød, hvor min søster bor. Vi ankom før hun var kommet hjem fra arbejde og startede med at gå en tur. Min søster bor et sted med gode muligheder for hundelufteture, så det var rigtig dejligt.

DSC_0002lille

En kop kaffe og så ned i SFOen for at hente mine nevøer, der var til Mexico Fest. Hold da op, hvor er der meget støj, når så mange børn holder fest! Men alle så ud til at have det sjovt 🙂

DSC_0010lille

Eftermiddagen stod på hygge med bla. Jelly Beans – nogen med god smag og nogen med dårlig smag. Ideen med dem var, at hver farve Jelly Bean kunne have to forskellige smage. F.eks. kunne de gule smage af enten sure sokker eller af tutti frutti. Og det orange kunne enten smage af opkast eller af fersken. Det handlede om at være modig nok til at smage og håbe, at man fik en, der smagte godt. Jeg oplevede nu, at de fleste af dem jeg fik i munden smagte ret dårligt, så måske smagte de gode smage bare heller ikke så godt? Så det var ikke ligefrem en smagsmæssig nydelse at spise Jelly Beans, men det var sjovt 🙂

DSC_0004lille

Mens min søster lavede mad, gik drengene og jeg en tur med hundene. Til stor glæde for både hundene og os. Det er især skønt at se Marcus forhold til Biscuit – og omvendt. De to er bare så glade for hinanden.

Andreas har det rigtig godt sammen med Gollum – de to passer godt sammen i temperament. Hero kan være lidt overvældende med sin intensitet – Gollum er mere opmærksom og fornuftig.

Efter maden var der Disney Sjov og fredags-slik. Mit bidrag til fredags-slikket var fra Japan og jeg tror, at begge mine nevøer var glade for ikke at skulle have japansk fredags-slik hver uge… Det smagte faktisk ikke specielt godt 😀

Tid til at sige godnat og køre hjemad igen – efter en dejlig start på min mini-ferie 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Familie, Gåture, Gollum, Hero, Træning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s