Tillykke med fødselsdagen Hero

DSC_0037lille

Min helt særlige Hero fylder 6 år i dag.6 år… det føles på en gang som om, at jeg lige har været i England og hente ham og som om, at han altid har været her.

Skønne, kærlige Hero.

Vi har fejret hans fødselsdag ved søen – og bortset fra de sædvanlige blodtørstige myg, så var det helt fantastisk skønt. Vi tilbragte hele morgenen der fra kl. 9.30 og indtil frokost tid. En kort periode havde vi selskab af en dame med en sort labrador, men det meste af tiden havde vi det helt for os selv.

11½ år gamle Biscuit har fået lidt svært ved at holde sig flydende lige så længe som de yngre border collier. Han er mindre og skal derfor padle mere for at komme lige så langt og hurtigt afsted som dem og desuden har han en enorm pels, der fylder sig med vand og giver modstand og trækker ham ned, når han svømmer. Da han var yngre var det ikke det store problem – meget af tiden hagede han sig alligevel fast på Whispers ryg 😀 men i de sidste par år, har det været lidt svært for ham at holde sig oven vande. I går, da vi var ude med vennerne, svømmede hundene i en times tid uden at være ret meget på land og det var lige i ovrekanten for den gamle mand. Så i dag afprøvede han den redningsvest, som jeg købte til ham sidste år, men aldrig nåede at bruge. Den var et hit! Biscuit  lå højere i vandet end han nogensinde før har gjort og han spurtede rundt som en lille speedbåd! Han elskede det! Og jeg elskede det også fordi jeg ikke var bekymret for om han kunne følge med eller om det skulle blive for meget 🙂 Sikke en forskel sådan en orange jakke kan gøre. Man skal nok bare ikke fortælle ham, at han ligner en flydende håndtaske, når han har den på 😀

Da vi kom hjem blev Hero og Biscuit blowet tørre og nu ligner de en million!

Drengene har hygget med fødselsdags-tyggeting og en portion A38 hver. Når det bliver lidt køligere går vi en tur…

 

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Gåture, Hero, video. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s