Uartig lille fyr 🐶

dsc_0014

Helle og jeg taler ofte om hvor dejligt det er, at Ex-it og Gollum stadig er bedst venner. De er simpelthen så glade for hinanden. De leger sammen, hygger sammen og lægger sig sammen, når de trænger til en pause i løjerne.

I formiddags var jeg lidt mindre betaget af Gollums kærlighed til sin søster end jeg sædvanligvis er. Midt i rally træningen hos Hvalsø Hundevenner, stak han nemlig tværs over træningspladsen og over til Ex-it, der gik til agility i den anden ende af pladsen. Der var virkelig langt over til hende, så det var ikke nogen lille løbetur!

Uartige lille fyr! Og hans begejstring blev ikke mindre, da han opdagede at søster Vega også var på agility holdet. Men det er da heller ikke helt fair at Vega og Ex-it må være på samme hold og han skal gå helt ovre i den anden ende af træningsbanen.

Jeg kan nu heller ikke helt lade være med at smile. Gollum så så glad ud over at han havde fundet sine søstre. Han kom tilbage til mig med et kæmpe smil om munden. Og han arbejdede super fint både før og efter hans lille udflugt, så det må vel også betyde noget.

Sjove, sære lille Golbert, der aldrig gør helt som man forventer 😂😂😂

Dette indlæg blev udgivet i Gollum, Rally, Træning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s