Sikke en weekend

dsc_0038lille

Freja og Gollum

Hold da op – tiden er fløjet afsted, men der er også sket noget hele tiden. Vi startede allerede fredag, med at leje en hal sammen med Helle og træne indendørs. Læs her!

Lørdag morgen kørte vi hjemme fra kl. 9.30 og 45 minutter senere, ankom vi hos Helle, hvor hundene havde en play-date med Helles hunde.

dsc_0028lille

Helle passer den unge golden retriever Freja og hende var Gollum meget begejstret for. Der blev leget en masse. Ex-it ville også gerne være med, men hun havde lidt svært ved at give slip på sin kæmpe lyserøde bold og den kom noget i vejen, når hun gerne ville lege med de to andre 🙂

dsc_0009lilledsc_0010lille

dsc_0004lille

Hero blandede sig også i festen…

dsc_0026lille
Da alle havde fået leget og fjollet, kørte hundene og jeg videre nord-på mod Virum, hvor min fars faster Gudrun bor. Hun havde inviteret på frokost.

Gollum var blevet sulten efter at have leget med Freja og det gjorde han tydeligt opmærksom på, så Gudrun fik ondt af ham og han fik også en solid frokost 😀

Og så gik turen ellers videre mod Hillerød, hvor hele familien var samlet hos min søster. Min far har lige været på en skibs-rejse til Antarktis og han havde en masse billeder og andre ting, som han gerne ville vise os. Det lyder som om, at det har været en fantastisk oplevelse.

Marcus og jeg lavede også julepynt af krympe-plast – det blev så fint!

dsc_0039lilledsc_0058lille

Og Andreas havde fået et par Virtual Reality briller, som vi morede os med. Jeg kørte adskillige ture i en virtual rutchebane og det var ret realistisk!

Det  var en skøn dag sammen med familien – og der blev også tid til gåture med hundene, men der var lidt mørkt, så ingen fotos…

dsc_0055lille

Vi var hjemme kl. 22 og kl. 8. startede vi igen hjemme fra – igen med kurs mod Helle, men denne gang var det for mere end en play-date.

Først skulle vi træne med Hero og Jazz og bagefter skulle der være træning for vores hvalpekuld.

dsc_0019lille

Hero

dsc_0023lille

Jazz

5 af de 6  hvalpe kom i dag og det var skønt at se dem. De syntes vist også, at det var skønt at se hinanden – der blev løbet igennem.

I sommer-sæsonen, er weekenderne ofte booket op af alle mulige aktiviteter, så der har vi ikke holdt træning for vores hvalpe og det er derfor et stykke tid siden, at vi har set dem og hold nu op, hvor er der sket meget med dem alle sammen.

De er alle sammen meget forskellige, men så dygtige på hver deres felt:

Vega trænede lydighed i dag og løber også agility:

Easy træner DCH lydighed, rally, freestyle og færdighedsprøver:

Ex-it træner lydighed og løber lidt agility:

Gollum træner HTM, hyrder får og laver lidt rally:

Og Fifty træner lydighed og rally:

Sikke en dejlig dag, selv om det var virklig koldt… Hundene hyggede sig så meget og Helle havde sørget for en skøn kage, så ejerne var også begejstrede 🙂

dsc_0100lille

Gollum og Ex-it

Dette indlæg blev udgivet i Familie, Gåture, Gollum, Hazyland Hvalpe, Hero, Træning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s