Sikke en travl weekend

DSC_0006lille

Vi har haft en dejlig – men travl weekend.

Fredag kørte vi direkte fra arbejde og ud og træne. Gollum skal stadig holdes i ro, så han lavede nogle virkelig flotte Nose Work søg og de to andre trænede deres freestyle programmer.

DSC_0021lille

Gollum

DSC_0017lille

Biscuit

DSC_0010lille

Hero

Vejret var skønt, så da vi var færdige med at træne, kørte vi en tur i skoven og gik en tur. Man har jo slet ikke lyst til at gå ind, når vejret er så godt.


Lørdag morgen stod vi tidligt op og kørte til Hvalsø.

Hero trænede sit freestyle program. Derefter deltog Gollum på sit rally hold. Det er ikke ret meget rally man kan lave, når man skal holde sin skulder i ro, så vi hyggede mest med at være på træningspladsen og få alle de indtryk og oplevelser, som det medfører og så glæder vi os helt vanvittigt meget til at vi kan få lov til at deltage mere aktivt igen. Kryds fingre for, at skulder-skaden er i orden igen, når vi kommer til kontrol i morgen aften.

Der er en halv times pause mellem Gollum og Biscuits hold – den brugte Hero og jeg på at hygge med nogle tricks og en bold.

Og endelig var det Biscuits lydighedshold – han elsker at have en hel time til hygge og træning. Det er længe siden, at han har gået på et hold i en klub.

Og Gollum mødte sine to søstre Vega og Ex-it i klubben – Vega træner rally sammen med Gollum og bagefter løber hun agility sammen med Ex-it. Hun er en travl dame 🙂

3lille

Vega, Ex-it og Gollum

Efter træningen kørte hundene og jeg mod Hillerød. Første stop var hos Clara og Gollums halvbror Novak. Øj de havde rykket i deres fri ved fod træning. Utroligt hvad de har udrettet på en måneds tid. Godt gået. Vi gik i gang med næste trin af træningen og derefter forlod jeg dem. Næste gang jeg ser dem, har de garanteret kniv-skarpe vendinger!

Og så var det tid til at køre hjem til min søster og nevøer til en skøn eftermiddag sammen med familien. Ahhhhhh…..

DSC_0012lille

Andreas

Der blev spist kage, drukket kaffe, spillet spil og hygget med hunde… Skønt!

DSC_0003lille

Marcus med Biscuit og Andreas med Hero

DSC_0009lille

Mine 5 favorit drenge 🙂 ❤


Søndag stod den på undervisning af nye HTM dommere. Det var færdighedsprøve dag. Morgenen startede med teori og eftermiddagen foregik ude i det flotte vejr med praktiske bedømmelser.

Og endelig blev det tid til en smuk eftermiddags-gåtur med hundene i akademihaven. Skøn afslutning på en herlig weekend.

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Familie, Gåture, Gollum, Hazyland Hvalpe, Hero, Nose Work, Rally, Træning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s