Nose Job & Eye Lift

20170407_091157lille

Når man, som Biscuit, er inden for show business, så er det jo meget almindeligt lige at få lavet lidt ved ansigtet, når man kommer op i årene. Og Biscuit er jo ikke ung længere, så han besluttede at det var på tide, at få kigget lidt på næse og øjne… Og colgate smilet skal jo også passes…

Ajjjj det passer selvfølgelig ikke!

Biscuit er godt nok blevet opereret på næsen og øjenlåget, men det var ikke et lille ‘face lift’ for at bevare det unge look. Det var fordi der var kommet to små vorter/knuder og hvis de skulle fjernes, inden de blev så store, at der ikke var hud nok ved øjne og på næsen, til at lukke sårene, så var det ikke noget der kunne vente.

20170407_101948lille

Og når nu Biscuit var i narkose alligevel, så fik han også renset tænder. I det hele taget blev han tjekket grundigt igennem med blodprøver og det hele og jeg er glad for at kunne sige, at han er en helt igennem sund og rask lille sheltie fyr ❤

Nu skal han bare lige oven på igen efter operationen og det gør Hero sit bedste for at hjælpe ham med. Hero er altid meget opmærksom og omsorgsfuld, når en af de andre hunde ikke er helt på toppen og Biscuit er ingen undtagelse. Hero nusser og pusser og holder godt øje med ham. Biscuit er dog ikke udpræget begejstret for den overvældende omsorg – han vil vist helt bare være i fred. Stakkels Hero, det er et utaknemmeligt job at være sygeplejeske.

20170407_124431lille

Dyrlægen var bekymret for om Biscuit kunne finde på at klø sig i sårene. Især såret i det følsomme område omkring øjet. Det havde jeg ikke tænkt over, for Biscuit klør aldrig i sår – i det hele taget er han altid artig og nem at have med at gøre, så jeg havde slet ikke overvejet, at det kunne blive et problem. Men øjen-låget skal have 100% ro til at hele og det kan blive ret slemt, hvis Biscuit får kradset i det, så vi kørte direkte fra dyrlægen og til MyPets ved Slagelse for at købe en sheltie-venlig krave.

20170407_123408lille

Vi fandt hvad vi søgte og så var vi alligevel kun 6 km fra Trelleborg Vikingborg, så vi fortsatte dertil og Biscuit sov i bilen, mens de to border collier kom ud og gå en tur.

20170407_120401lille

 

Resten af dagen står på ro og afslapning, så Biscuit kan sove rusen ud.

God bedring lille sheltie fyr ❤

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s