Weekend

DSC_0011lille

Det der virkelig kendetegnede de første to dage af denne weekend var, at det regnede.

“Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning” er noget vrøvl, mener jeg. Det har været dårligt vejr i den her weekend, men med god påklædning, kan man jo godt være ude alligevel og det har vi været. Og vi har oven i købet nydt det.

DSC_0016lille

Fredag eftermiddag mødtes Helle og jeg ved Sagnlandet Lejre til et par hyggelige timer sammen med hundene. Vi havde guf og cola med til en skovtur. Weekenden blev skudt i gang med manér.

Vi gik i en times tid og så holdt vi pause i Stenalderbyen, hvor vi fandt læ for regnen i et stenalderhus. Det var mega hyggeligt og mega støvet og mega beskidt!

DSC_0025lilleDSC_0035lilleDSC_0027lille

Især Hero blev beskidt. Han var våd da han rullede sig på det støvede jord-gulv og da han rejste sig igen, lignede han en zobel border collie!

DSC_0041lilleDSC_0047lille

Heldigvis blev en del af mudderet regnet af på resten af turen og i det våde græs.

DSC_0003lille

Lørdag morgen besluttede jeg at køre til Hillerød og besøg min søster. Hundene og jeg kørte hjemme fra lidt over 10 og første stop var ved Frederiksborg Slot, hvor vi gik en god tur i området omkring slottet.

Den tur var heldigvis forholdvis tør…. Det var den næste ikke! Hold nu op hvor det regnede, da min stakkels familie blev slæbt med ud og gå tur med hundene. Men de tog det pænt og hundene satte pris på turen 🙂

DSC_0055lille

Og vi mødte en fin lille hundehvalp på turen – hvilket mindede mig om, hvor glad jeg er for, at mine hunde er blevet renlige og ikke skal luftes i tide og utide i det her våde vejr 😉

DSC_0050lille

Efter spisetid, tog hundene og jeg afsked med familien… Hundene fik i øvrigt rester fra aftensmaden… 1/3 steak og 4 kartoffelbåde pr. hund. Andreas startede med at give Gollum den dejlige steak og da først han havde fået den, var han overhovedet ikke interesseret i kartoflerne. Han ville hellere have mere kød! Men da det gik op for ham, at der ikke kom mere kød, så blev kartoffelbåde alligevel meget interessante 😀

Vi stoppede i Roskilde på vej hjem og gik en aftentur. Herlig dag med mange dejlige gåture sammen med hundene.

Hundene fik aftensmad i bilen inden vi kørte fra Roskilde. Det havde været en lang dag og maden gled hurtigt ned. Man bliver sulten af alle de oplevelser.

Søndag formiddag kørte vi til Lille Skensved og mødtes igen med Helle. Denne gang for at træne. Nordisk Mesterskab nærmer sig, så efter en sensommer, hvor vi har fokuseret på nye tricks, så er vi nu i fuld gang med programmer igen – i hvert fald for Jazz, Hero og Gollum, der er på landsholdet (Gollum som reserve, men det er jo lige meget – han skal stadig være klar, hvis nu han skulle være nødt til at træde ind på holdet).

Ex-it trænede lydighed og Doggie trænede sin tricks.

Biscuit og Cookie brugte næsen – Cookie ved at søge godbidder og Biscuit ved at træne sit køretøjs-søg med lavendel-færd.

Og så sluttede vi weekenden af med at lade hundene søge deres aftensmad på græsset, mens Helle og jeg fik frokost i solen. Man må nyde det gode vejr, når det er her 🙂

Tak for en dejlig weekend Helle, hunde og familie!

DSC_0131lille

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Familie, Gåture, Gollum, Hero, Træning. Bogmærk permalinket.

Et svar til Weekend

  1. Helle Larssen siger:

    Tak for en hyggelig weekend 😊🐾

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s