Weekenden

DSC_0035lille

Fredag havde jeg booket Stestrup Working Paws hallen i 1½ time, så drengene og jeg kunne få trænet igennem uden at skulle slås med mudder. Totalt luksus.

Jeg startede med at træne Heros nye program. Hold nu op. Den første halvdel kører ret godt. I den anden halvdel er der stadig rigtig mange nye ting, som vi endnu ikke rigtigt kan. Men vi arbejder på det og jeg er fortrøstningsfuld 🙂

DSC_0012lille

Gollum trænede links og sekvenser. Vi er meget langt fra, at kunne lave hele programmet i et stræk. Der er stadig sekvenser, som vi slet ikke er i stand til at lave uden godbidder i lange baner. Men vi arbejder på det og der sker fremskridt… langsomt… små skridt ad gangen.

DSC_0023lille

Biscuit sluttede med at træne nogle løbe og spring-sekvenser. Lille glade turbo-fyr.

DSC_0050lille

Fredag havde hundene virkelig trænet igennem, så lørdag holdt vi fri. Vi kørte til Hillerød for at være sammen med familien.

En løbetur oven på den lange køretur:

Efter en god frokost (hundene fik også lov til at smage) kørte vi til slotsparken, for at gå en tur. Det var ikke koldt, men det var en grå dag. Ikke desto mindre var efterårsfarverne helt utrolig smukke.

DSC_0021lille

Vi gik op til en cafe, hvor vi fik en kop var kakao og hyggede lidt inden vi gik tilbage til bilen.

DSC_0036lille

DSC_0032lille

Det var en skøn eftermiddag og vi sluttede dagen af med en dejlig middag, inden turen igen gik syd-over.

Søndag morgen satte vi kurs mød Hvalsø og Hvalsø Hundevenners træningsplads, hvor Gollum skulle til apporteringskursus med Joan Andreassen. Inden da havde jeg imidlertid planlagt at træne med Hero. Denne gang startede vi med at træne slutningen, som vi har sværest ved at lave. Vi gik stille og roligt hele den sidste halvdel af koreografien igennem. Vi nørdede med detaljer og gentog de sværeste øvelser indtil vi havde gennemført hele 2. halvdel af koreografien korrekt. Og så slappede vi af med den 1. halvdel, som vi har trænet noget mere og har bedre styr på.

20171105_104725lille

Biscuit trænede apport og nogle freestyle tricks og så gik han med op til Gollums apporteringskursus, så han kunne få lov til at lave lidt mere, når Gollum havde brug for en pause.

20171105_112409lille

Gollum er egentlig ret god til at apportere. Han henter hurtigt, tygger ikke og afleverer pænt… så vi gik i gang med diagering. Først trænede vi mine håndsignaler ud til skåle med godbidder i og begefter diagerede jeg ham ud efter legetøj.

20171105_114124lille

Han forstod hurtigt ideen, men kommer ret hurtigt til at kede sig, så der skal ikke for mange gentagelser til. Jeg fik trænet godbids-øvelsen for mange gange og Gollum begyndte at bygge videre på den, ved at lave den færdighedsprøve øvelse, hvor han skal stikke hovedet i en spand og holde det der. Han spiste godbidden og stak derefter hovedet ned i skålen, for at få flere godbidder 😀

Ind i mellem apportøvelserne, trænede vi sekvenser af hans nye koreografi og Biscuit fik også lov til at træne lidt diagering.

En dejlig træningdag med alle 3 drenge…

Go’ søndag alle sammen!

20171105_131553lille

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s