Kærlighed ved første øjekast

DSC_0014lille

Gollum og Choice har været vilde med hinanden fra første gang de mødtes. De fik øje på hinanden på tværs af en stævnehal ved en HTM konkurrence og var straks klar til at lege. Ikke noget med at hilse høfligt eller lige se hinanden an… Det var kærlighed fra første sekund.

DSC_0043lille

Men det er svært at komme til at lege ved et stævne. Der er sjældent nok plads til, at man for alvor kan spurte og fjolle og man vil helst gemme hundens energi til ringen. Man gider ikke, at den brænder for meget krudt af på at fjolle. Så det er mest blevet til lidt flirten i snor.

Indtil nu! For et par uger siden skrev Choice ejer Liv og spurgte om Gollum kunne lege og det ville han gerne, så vi arrangerende en play date.

Liv og jeg mødtes til træning mellem 8 og 10 og da træningen var overstået, fik vi en tur med Gollum og Choice.

DSC_0010lille

Både Liv og jeg havde forestillet os, at det ville blive vildt, når Gollum og Choice skulle lege, men de var bare så søde. De hilste på hinanden og så gik de ellers tur side om side som et bedre ægtepar, der har kendt hinanden altid. De fulgtes fint ad. Choice så lidt overrasket ud, da Gollum gik til angreb på mine fødder – den leg kendte hun ikke. Og Gollum kunne ikke helt følge Choices interesse for at jage fugle. Han havde aldrig tænkt over, at der skulle være noget i det…

Da vi havde gået en rund-tur, endte vi på en stor græsplæne og da vi stoppede op og stod stille, så fik Gollum og Choice fart på!

Gollum og Choice havde en super play-date og de var bare så søde sammen. Tak Liv, for at du tog initiativet til en dejlig dag.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s