Sikke en lettelse

IMG_20180103_150114_143

Inden operationen

Lige efter jul fik Hero fjernet 2 knuder. Den ene var en indkapslet fedtknude. Den var vi ikke bekymret for. Den anden sad på læben og den var vi lidt bekymrede for.

Bekymringen voksede efter operationen, fordi der ikke var væv nok på læben til at man kunne fjerne lige så meget væv rundt om knuden, som man normalt ville gøre, for at sikre sig, at man havde fået det hele med.

Dyrlægen og jeg diskuterede naturligvis muligheder, hvis det skulle vise sig, at knuden var ondartet og konklusionen var nok nærmest, at der ikke rigtigt var nogen særlig gode muligheder.

Hos et menneske ville man formentlig prøve med kemo, stråler og evt. fjerne en del af kæben, men skulle jeg byde en hund det?

Ikke rare tanker at tumle med og det har tydeligvis fyldt mere end jeg egentlig troede, for da jeg for nogle timer siden fik svar fra dyrlægen og det viste sig, at knuden var godartet og der ikke var nogen tegn på kræftceller, så var jeg ved at tude af lettelse.

I morgen skal stingene fjernes og derefter er der fuld fart på Crufts træningen igen. Nu kan vi for alvor glæde os til de eventyr som 2018 har at byde på for os.

IMG_20180103_150222_765

Og en meget træt Hero efter operationen

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s