12 år

DSC_0045lille.JPG

En glad 12 årig med fødselsdagsgaven fra sin mor

Min ældste nevø, Andreas, fejrede sin 12 års fødselsdag i går og da jeg alligevel var i Frederiksborg Centeret lørdag eftermiddag og aften, så overnattede jeg i Hillerød og var der hele dagen.

Om aftenen hyggede vi med at  åbne de gaver, som jeg havde med hjem fra Japan til drengene, men det var snart sengetid – det havde været en lang dag.

20180224_202621

Slik fra Japan

Hundene vågnede tidligt, så vi startede med en morgentur og lidt hygge indtil resten af familien også var klar til at stå op og så stod den på fælles morgenmad.

Formiddagen gik med fødselsdagsforberedelser og jeg fik pakket alle mine ting sammen (selv med kun en overnatning, har man lidt meget med, når der også er 3 hunde) og gik en ekstra tur med hundene.

DSC_0032lille

Gang i køkkenet 

Jeg havde besluttet, at Andreas skulle have penge i fødselsdagsgave, men bare en kuvert med penge er lidt kedeligt, så jeg havde fundet to hunde-bamser, der lignede drengenes favorit-hunde. Andreas fik en Gollum look-alike med en kuvert med penge om halsen og Marcus fik en Biscuit look-alike uden penge (han har fødselsdag om en månedstid, så er det hans tur til at få).

DSC_0027lille

Gollum og Biscuit look-alikes

Begge gaver faldt i god jord – hos Andreas var det mest pengene, der blev værdsat, men Marcus var meget glad for at få sin egen Biscuit.

DSC_0036lille

Marcus

Lidt i 2 om eftermiddagen kom min far og hans faster Gudrun og så var der ellers disket op med lækkerier; kagemand, jordbærkage, lemon cookies og varm cacao med flødeskum. Det var mere end de fleste af os kunne spise.

DSC_0048lille

Mums

Det var bidende koldt, men trods dette, fik jeg alligevel lokket Marcus med ud og gå en eftermiddagstur med hundene. Det føltes ikke som om, at vi gik så langt, men da vi kom tilbage, sagde de andre, at vi havde været længe væk… tiden flyver, når man har travlt og med 3 hunde i flexi-liner og en 7 årig på tur, så har man ret travlt 😀
Men det var en super hyggelig tur for både to- og firbenede.

20180225_170001lille

Marcus og drengene

20180225_164914lille

Marcus og Biscuit er bedste venner

Og det var godt vi havde været ude, for ellers havde der ikke været plads til den fine 3 retters menu bestående af Andreas’ livretter, som vi fik serveret til aftensmad. Mums det var lækkert.

Tak for en dejlig weekend til min søster og resten af familien og tillykke med fødselsdagen Andreas!

DSC_0061lille

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Et svar til 12 år

  1. Pingback: Dagen før dagen… | Dog Dancing Dagbog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s