Weekend

20180420_145341lys

I denne weekend, har det føltes som om, at vi er gået direkte fra vinter til sommer – som om, at vi har sprunget foråret over…

Fredag efter arbejde, gik hundene og jeg en dejlig tur i skoven. Skovbunden var hvid af anemoner – det så næsten ud som om, at der lå sne. Det var så smukt.

20180420_145213lys

Efter turen, skyndte jeg mig hjem i bad og så gik turen til Ringsted, hvor Biscuit først havde en kiropraktor aftale. Desværre er hans skulder ikke helt fit for fight endnu, så vi tager en uge mere uden træning, løb og spring. Øv 😦

Kl. 18 mødtes jeg med mine tidligere kollegaer fra Tusindfryd på Rådhus Kroen i Ringsted. Vi mødes ca. 1 gang om året og det er så hyggeligt. Det er sjovt at mindes gamle dage og godt at blive opdateret om livets gang siden sidst. Det blev en skøn aften.

20180420_211553

Lørdag morgen troede jeg, at Gollum skulle til træning i Hvalsø…. men det skulle han ikke. Jeg havde set forkert på kalenderen. Heldigvis opdagede jeg det inden jeg kørte hjemme fra, så da vi kørte, så var det med kurs mod Lille Skensved i stedet for mod Hvalsø. Helle og jeg skulle alligevel have trænet efter Gollums træning, så vi startede bare lidt tidligere.

Vi havde super god træning med ‘de unge’.

DSC_0015lys

Hvis Hero træner Ghost Story hele sommeren, så kommer han til at kamme helt over sidst på sæsonen. Han kommer til at kede sig og blive fjollet. Så vi er begyndt at træne nye tricks til næste års program.

DSC_0031lys

Helle og Jazz trænede præcision i Pokemon Jagten

DSC_0042lys

Og lille Gollum trænede præcision i positionerne. Han har haft 3 konkurrencer på en måned og det er lidt meget – det kan godt gå ud over præcisionen, fordi præcise og upræcise positioner belønnes lige meget (eller lidt) i konkurrenceringen.

DSC_0106lys

Og søster Ex-it trænede fri ved fod, stillingsskift og starter.

Efter træningen satte vi alle hundene i bilerne og kørte til Roskilde. Vi startede på havnen med en is hos Paradis Is…

20180421_143830lys

– og bagefter gik vi en tur ned omkring vikingeskibsmuseet. Vi fandt en fint badested til hundene og det var noget, som de kunne bruge 🙂

20180421_144426lys

Biscuit, Doggie, Jazz, Ex-it, Hero, Gollum og Cookie

20180421_145739lys

6 Border Collier i vandet (Biscuit passede på sin skulder oppe på stranden)

20180421_150817lys

Vikingsskibsmuseet

Vi gik langs havnen op mod Sankt Hans og over engene tilbage mod byen og tilbage til havnen.

Det var en super dejlig dag i det bedste selskab. Tak for turen Helle & Hunde ❤

Søndag startede jeg dagen på Kongevejen, hvor jeg trænede hunde. Der var agility kursus henne foran klubhuset, så der var gode forstyrrelser til arbejdet. Det er super, at hundene vænner sig til, at der sker i masse rundt om dem, mens de arbejder.

 

20180422_110441lys

Hero trænede Ghost Story – bare lige for at sikre, at han stadig har styr på den koreografi, nu hvor vi i en periode har trænet nyt. Det havde han – det var meget fin træning.

Gollum trænede heelwork positioner – vi arbejde på præcision og belønnede for korte, men præcise sekvenser. Han var super dygtig og arbejdede rigtig godt.

Og for første gang i år, brugte jeg køle-dækkener i forbindelse med træningen. Det er varmt for hundene – især Hero har en kæmpe vinterpels.

20180422_110745lys

Efter træningen, gik vi en tur i skoven. Man kan se, at der kommer flere grønne blade fra dag til dag. Det er simpelthen så dejligt.

20180422_123257lys

Og sidst på eftermiddagen blev det til en gåtur mere på den gamle golfbane… der havde været bueskydningskonkurrence om formiddagen, så vi mødte ham her….

blog

Rigtig god søndag alle sammen 🙂

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Gåture, Gollum, Hero. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s