Weekend

20180504_081219lys

Fredag var jeg til et seminar ved Kobæk strand, så vi startede morgenen med en skøn tur på stranden.

20180504_081336lys

Derefter fik hundene en lur, mens jeg var på arbejde og så fortsatte vi hyggen med en gåtur i Skælskørs idyliske gader.

20180504_153224lys

Da vi kom forbi fiskehandleren på havnen faldt jeg for fristelsen og købte lidt med hjem til weekenden 🙂

20180504_160737lys

Weekenden blev skudt i gang på bedste vis – solskin og hygge med de bedste 3.

*****

20180505_093504

Morgentur i parken

Lørdag morgen startede vi med en tur til Hvalsø. Vi ankom lidt tidligt, så vi nåede en tur rundt om søen inden Gollums lydighedshold startede.

20180428_104044lys.jpg

Gollum var en dygtig fyr, selv om stillings-skift ikke var noget han havde hørt om før… Han skiftede mest mellem dæk og beg. Det er en variant, som jeg synes, at lydighedsudvalget skal overveje at putte ind i lydighedsprøverne 😀

Vi kørte fra træning lidt før holdet var slut, for vi skulle nå til Høng og heppe på søster Ex-it, der skulle til lydighedsprøve og på Gollums favorit puddel Choice, der skulle til rally prøve.

20180505_113749

Flag langs gader og stræder i anledning af 5. maj og Danmarks befrielse.

Lille Ex-it var den første af de to, der skulle i ringen og hun var sej. Hun arbejdede pænt og med glæde og fik også fine points. Hun og Helle lavede en flot prøve.

Og Helle så glad ud, da hun forlod ringen…

DSC_0049lys

– Og det var der også god grund til… de endte med at blive nr. 2. klassen med en bestået prøve. Tillykke bedste søster Ex-it.

DSC_0079lys

Efter Ex-its prøve hang vi ud og nød en masse flot lydighedsarbejde. Hanne var også en del af Helles support team. Der blev grinet og snakket og spist Snøfler.

Ohhhh og Anne Gisselø havde sit telt lige ved siden af vores, så der blev også shoppet legetøj. Man skal aldrig gå ned på legetøj 😀

IMG_20180506_11023lille8_891 (1)

Og så blev det Choice tur til at gå i ringen og hun var mega sej. Hun gik en flot rally prøve og fik det til at se legende let ud.

DSC_0068lys

Og lige som Helle, så også Liv også meget tilfreds ud, da hun forlod ringen – og det havde hun også god grund til. Flot hundearbejde fra hende og Choice.

Da jeg så Liv og Choice komme ud af ringen, kom jeg i tanke om noget, som jeg også har undret mig over de få gange, hvor jeg selv har været til rally prøve. Straks man er over målstregen, kommer dommeren hen til én, for at give sine bemærkninger til den bane, man har gået. Jeg har selv oplevet det som enormt forstyrrende. Jeg havde brug for, at kunne tage mig af min hund på det tidspunkt og belønne den. Jeg har simpelthen ikke været ‘landet nok’ til at stå og lytte til en dommer. Jeg har stadig været i gang med hunden og banen og konkurrencen. Og jeg har også været ret ligeglad med hvad dommeren har haft at sige, det har ikke været vigtigt på det tidspunkt.

Jeg ved ikke nok om rally til at sige om det er et problem eller om det bare er mig, der er sær. Men jeg tænker, at det her billede af Liv og Choice illustrere mine tanker meget godt. Dommeren har travlt med at forklare og Liv er helt væk i Choice og i det de har sammen. Jeg er ret sikker på, at Liv ikke hørte ret meget af hvad det var dommeren sagde.

DSC_0074lys

Gollum var meget begejstret for Choice’s indsats og gav hende et lille tillykke kys.

DSC_0097lys

Liv og Choice blev 2. vinder i klassen. Tillykke med jer 🙂

DSC_0103lys

Som en ekstra bonus, fik vi også set Mia og Molly i ringen – men hun var oppe samtidig med Helle, så der var det lidt svært, at få det hele med.

DSC_0017lys

Molly

En super hyggelig dag sammen med en masse gode hunde-venner. What’s not to like?!

20180505_153341

Hvordan er det du sidder med dine bagben, Hero-Hund??? 😀

20180505_153344

Et par trætte fyre i bilen klar til at køre hjem efter en god dag.

*****

Søndag morgen startede vi med en gåtur i skoven. Det var en smuk dag og vi nød det virkeligt.

20180506_10522lille2

Først på eftermiddagen, hoppede vi i bilen og satte kurs mod Lille Skensved, hvor vi skulle mødes med Helle og Sidsel for at træne.

Helle og jeg startede med lidt Ex-it lydighed inden Sidsel kom. Helle skal til prøve i næste weekend, så vi havde lagt en strategi for at træne starter og især afslutninger inden da. Nogle dele af vores strategier havde mere umiddelbar effekt end andre, men vi tror på det og Helle og Ex-it arbejder videre indtil næste gang vi ses.

DSC_0016lys

Belønning i feltet

Derefter var det Heros tur – han trænede præcision i nogle af de tricks, som han kan finde på at sjuske lidt med og der så vi en klar effekt af vores arbejde. Seje Hero!

Lidt mindre sejt var det, at det lykkedes ham at smutte over i badekarret ikke mindre end 3 gange… Ikke fordi han ikke må gå i badekarret, når vi har belønningspause… Det må han skam gerne…. jeg vil bare gerne have, at han afleverer sit legetøj først!

DSC_0021lys

Først en pels-ting…

DSC_0023lys

Så en bold med blå pels og fleece håndtag

DSC_0027lys

Og endelig et fleece tov med pels

Jeg havde 3 stk. klamme og meget våde legeting med hjem i bilen!

Seriøst – jeg kiggede væk i ½ sekund og så var han i vandet med sine legeting!!!!

Og så begyndte vi at undre os over hvor Sidsel mon blev af…. og tjekkede vores telefoner… og så adskillige missede opkald fra Sidsel, der var faret vild! UPS! Helle fik hende guidet på rette vej og så var vi klar til næste hund på banen.

Det blev Gollum. Han trænede sit program til musikken og han var en dygtig fyr. Han arbejdede rigtig pænt på trods af de høje temperaturer… Og han var meget glad for sit nye legetøj, som han heldigvis valgte IKKE at vaske i badekarret!

DSC_0069lys

Gollum

Sidsel viste hvor langt hun og Shadow er kommet med deres træning og Shadow er bare super dygtig – sej lille pige, der oven i købet kan lege med pels-legetøj uden at prøve at ødelægge det. Helle og jeg er misundelige og imponerede!

DSC_0031lys

Dygtig til heelwork

DSC_0038lys

Og dygtig til ikke at ødelægge sit legetøj

Helle og Jazz fangede en Pikachu – og det er jo altid spændende om den stikker af eller kommer i nettet 😉

DSC_0048lys

Jazz

Og Sidsel og Wave præsenterede deres program og de nye ting, som de arbejde med.

DSC_0052lys

Sidsel og Wave

En super hyggelig aften, der ikke stoppede før myggene begyndte at bide og solen gik ned. Tak for god feed-back Helle og Sidsel.

Og dagens gode nyhed – efter næsten 4 uger med en skulderskade er Biscuit langt om længe erklæret fit for fight! Jubiiiiiiiii vi glæder os så meget til at kunne hygge med træning igen.

20180507_174131lys

Biscuit

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Gåture, Gollum, Hazyland Hvalpe, Hero, Konkurrencer, Træning. Bogmærk permalinket.

2 svar til Weekend

  1. Helle Larssen siger:

    Tak for nogle super hyggelige dage 😊

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s