Fredags-indkøb og 160 års fødselsdag

20181130_134725lys

Jeg brugte ikke ret mange penge på Black Friday…. det gjorde jeg tilgengæld en uge senere…

For en uge siden, var jeg til et møde i Solrød og da jeg startede bilen for at køre hjem, så lyste den gule motorlampe og bilen rystede, når den kørte. Ikke cool! Jeg fik tjekket bilen igennem af flere omgange – diagnose: den kører på 3 cylindere og det bliver dyrt at lave.

Hmmm øv – så i fredags var jeg ude og kigge på ny brugt bil. Jeg havde Helles mand Anders med – han er en troldmand, når det kommer til biler, så jeg er fuldstændig tryg ved at følge hans råd.

Valget faldt på en sort Berlingo – og jeg overførte pengene med det samme. Yep – jeg er nu med i Berlingo-banden! Bilen skal lige klargøres – jeg kan hente den tirsdag. Det har min far lovet at hjælpe med.

Jeg kommer til at savne min Yaris – jeg elsker den bil, men glæder mig til at få mere plads bag i. Jeg kommer så meget til at savne mit automat-gear! Men håber, at jeg bliver glad for, at have fart-pilot i stedet.

Mens Hero og jeg kiggede på bil, så hyggede Gollum og Biscuit sig sammen med Helle og hendes hunde. Tusind tak Helle og Anders, for den tid, I har brugt på at hjælpe mig med bil – I skal vide, at jeg værdsætter det.

blog

Biscuit og Gollum sammen med Helles flok

Lørdag havde min far inviteret til fødselsdag. Både min far og hans Faster Gudrun er født 28. november. Min far blev 69 i år og hans faster blev 91. Så vi skulle fejre 160 års fødselsdag.

Jeg startede dagen med en gåtur med drengene og derefter brugte vi en god times tid på nogle Nose Work søg.

Jeg kørte hjem og spiste frokost og derefter gik turen til Næstved, hvor drengene og jeg gik en tur langs kanalen. Derefter tog de sig en lur i bilen, men jeg var til fødselsdag.

Eftermiddagskaffe hos min far og middag på Lins Restaurant. En skøn dag.

DSC_0007lys

Fødselsdagsbørnene skærer kagemanden

DSC_0002lys

Min smukke familie fra Hillerød

DSC_0003lys

Jeg elsker de 3 ❤

DSC_0011lys

Amy undre sig over, at der ikke er nogen, der byder mopsen på et stykke kage…

DSC_0013lys

Sødeste, sjoveste Amy ❤

I dag har været en våd og grå dag. Vi gik en tur i akademihaven og derefter brugte vi igen en god time eller mere på at lave Nose Work.

Biscuit er ved at være lidt mættet (vi har trænet mere Nose Work end vi plejer på det sidste), så med ham sørgede jeg for at parre færten med godbidder. De øger hans motivation for at søge, når belønningen kommer straks han har fundet og direkte fra kilden.

Det hjælper også at bruge super godbidder i stedet for almindelige godbidder 😉
Sheltien ved skam godt, hvad hans arbejdsindsats er værd 😀

DSC_0044lys

Hero er den af mine hunde, der har trænet mindst Nose Work, men som med alt andet, så giver han 100%. Han finder som regel kilden ret hurtigt, men hvis ikke han gør, så bliver han let frustreret og kan endda få lidt lyd på, hvis jeg gentager kommandoen og han ikke umiddelbart kan finde den.

Gollum er ret sej – han gør det godt. Han er motiveret og vedholdende. Det er en fornøjelse, at se ham arbejde. Vi er i gang med et kursus hos Lorup Hundecenter her i december måned og jeg glæder mig til næste undervisningsgang.

Efter et par timer ude i regnen, kom vi hjem til kaffe og adventshygge. Og da jeg et par timer senere ville lukke hundene ud igen, fordi jeg lige skulle ordne nogen ting uden for, så måtte jeg nærmest skubbe dem ud – de nød lige at ligge og få en lur. Dejligt – det må betyde, at de har haft en god weekend 🙂

Nåh ja – og så er der lige kommet nyt fra NM i lydighed. Gollums Faster Casey blev nr. 5 individuelt. Stort tillykke til hende og Miriam.

Glædelige 1. søndag i advent.

Dette indlæg blev udgivet i Amy, Biscuit, Familie, Gåture, Gollum, Hazyland Hvalpe, Hero, Nose Work. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s