Weekend

DSC_0182Vinterferien er i gang og traditionen tro, så tilbringer Shadow den i Sorø sammen med Hazyland flokken, mens Sidsel og familien kører på ski et eller andet sted ude i verden. I år skulle min søsters Amy også have været på vinterferie  hos os, men hun valgte at komme i løbetid, så hun havnede hos min far i stedet.

Torsdag eftermiddag havde jeg ikke haft det så godt og fredag morgen, havde jeg det stadig skidt. Jeg var svimmel og utilpas. Jeg tog på arbejde, men det gik ikke rigtigt. Jeg ringede til lægen og fik en tid kl. 13 og derefter meldte jeg mig syg fra arbejdet og kørte hjem…. eller dvs. jeg kørte i skoven med hundene og håbede, at en gåtur i den friske luft ville hjælpe. Det gjorde den ikke helt og heller ikke en time på sofaen…

20190208_105900lys

Skovtur med hundene

Heldigvis kunne lægen berolige mig – selv om det føltes slemt, så var svimmelheden ikke livstruende. Noget uorden i balance-systemet i det indre øre. Jeg vil få svimmelheds-anfald i varierende styrke i en periode, men det vil – med tiden – helbrede sig selv… Og indtil da, kan jeg prøve at undgå at dreje hovedet alt for hurtigt.

Så jeg forsatte til Stestrup, hvor jeg havde booket hal i en time, så Hero kunne træne i en stor hal med samme underlag, som til Crufts. På det tidspunkt havde jeg det faktisk lidt bedre og fik endda gået en lille tur med med de hunde, der ikke skulle træne.

20190208_141054lys

Biscuit, Gollum og Shadow

Hero havde god træning. Der sker hele tiden noget, selv om jeg gerne så, at det skete lidt hurtigere. Jeg føler mig presset tidsmæssigt – Crufts afrejse om 3 uger. Vi kan gennemføre programmet nu, men vi kommer let bagud i forhold til musikken (det går lidt stærkt det hele), vi har stadig flere runder med fejl end dem uden fejl og jeg har stadig brug for at belønne med godbidder undervejs. Men men men… det gik godt og da Hero var færdig med at træne, var der stadig 20 minutters hal-tid tilbage, så Gollum gik også sit program igennem inden vi kørte hjem.

20190208_152139lys

Gollum i Stestrup hallen

Jeg var godt smadret, da jeg kom hjem. Min hjerne er på hårdt arbejde med at korrigere for de fejlinformationer, som det indre øre sender til den.

Lørdag morgen havde jeg det heldigvis bedre og det var godt, for hundene var i hopla og det var svært at overtale dem til at ligge stille og roligt og vente på, at jeg fik drukket morgenkaffe.

20190209_093711lys

Biscuit var skam også med… han gad bare ikke gå ved siden af border collierne 😉

Kl. 9 var vi i skoven og en times tid senere var vi i Sorø Hallen, hvor Biscuit og Shadow gik med ind for at supporte de ekvaipager, der skulle til lydighedsprøve. Det var en hyggelig formiddag, hvor vi fik set en masse flot lydighed og hvor både Shadow og Biscuit fik dækket deres sociale behov for flere dage. De havde super travlt med at hilse på alle dem, der vovede sig i nærheden af dem.

20190209_112650lys

Biscuit og Shadow i Sorø hallen

Efter et par timer eller tre, var det imidlertid passende at komme videre. Vi havde booket hal i Niløse – det er jo ikke nok at se andre arbejde… egne hunde skal også lave lidt.

Jeg startede med at træne med Hero og da jeg var færdig med det, kom Helle trillede ind på parkeringspladsen. Hun styrede musik for Gollum og derefter trænede Jazz.

DSC_0086lys

Jazz og Helle

Da Jazz var færdig, dukkede Bodil op med Mille. Gollum gik lige sit program igennem igen – vi havde brug for feed back i forhold til hvordan vi skal placere os i ringen, når nu stævne-sæsonen går i gang. Det fik vi og derefter var det Bodil og Milles tur til at træne.

DSC_0104lys

Mille

DSC_0105lys

Biscuit – det er hårdt arbejde at være til lydighed hele formiddagen og derefter fortsætte til træning ❤

Det var ca. 3 uger siden, at Bodil og Mille sidst havde trænet sammen med os og de havde virkelig rykket sig. Det var tydeligt, at de havde arbejdet videre med det, som vi satte i gang. Vi fik kigget på næste skridt af øvelserne og korrigeret for de småting, der havde sneget sig ind. Det var småting og nu er de klar til at arbejde videre i et par uger inden vi mødes igen.

Helle sagde farvel og tak og derefter tog jeg Shadow ind og trænede lidt med hende. Ikke sådan seriøs træning – det må Sidsel selv klare… bare hygge og sjov, så hun ikke følte sig udenfor. Hun gik lidt heelwork sammen med sin fætter Gollum. De var bare så søde at arbejde med sammen ❤

DSC_0139lys

Gollum og Shadow

DSC_0111lys

Mille og Shadow havde en skøn eftermiddag sammen

Søndag kørte vi til Næstved og gik morgentur langs kanalen. Vi var ret tidligt ude, så vi havde det hele for os selv og det var en dejlig tur.

DSC_0188lys

I Næstved

Efter gåturen, fik Hero og Gollum lov til at vente i bilen, mens Shadow, Biscuit og jeg gik ind for at få en kop kaffe sammen med min far og Amy. Amy var jo i løbetid, men med sine 14 år, er det ikke længere noget, som Biscuit lader sig stresse over. Det har det nu aldrig rigtigt været.

DSC_0210lys

Amy og Shadow

Shadow og Amy havde aldrig mødt hinanden før, men de blev ret hurtigt enige om, at det godt kunne hygge sig sammen, så da jeg havde fået en kop kaffe, lod jeg Biscuit blive hos min far og tog de to unge hunde med ud på en tur sammen. De fjollede og legede og havde det skønt.

DSC_0194lys

Amy og Shadow på tur

DSC_0208lys

Arh men Amy for hulan, hvad er det for ansigter du sidder og laver??? 😀

Efter en kop kaffe mere, sagde vi farvel og tak for en hyggelig formiddag og så tog jeg ‘mine 4’ med ud på en gåtur på den anden side af kanalen. Denne gang i regnvejr – lidt øv, men hey ho…. Hundene var glade.

20190210_133427lys

Næstved

Og jeg var glad, da vi kom hjem i tørrevejr og kunne få varmen igen 😉

Dejlig weekend sammen med hunde, familie og venner. Tak alle sammen 🙂

Og rigtig god ferie til Sidsel & Co og til min søster og mine nevøer!

 

Dette indlæg blev udgivet i Amy, Familie, Gåture, Gollum, Hero, Træning. Bogmærk permalinket.

Et svar til Weekend

  1. Helle siger:

    Sikke en hyggelig weekend 😊 Tak for god træning 🐾

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s