Tre dejlige dage

DSC_0027lys

Det er forår og det er simpelthen så dejligt. Vi nyder det gode vejr og er så meget ude som muligt.

Fredag eftermiddag gik hundene og jeg en dejlig tur i akademihaven og da vi kom tilbage til parkeringspladsen, satte jeg 4 lavendel-dufte og 2 eukalyptus op og lod alle 3 hunde søge.

Gollum var først og han var super sej. Men jeg skal variere højden af hans søg, for da han havde fundet de første to i næsten samme højde, så havde han en tendens til at blive i den højde.

DSC_0015lys

Dygtig Gollum 🙂

Til Hero og Biscuit ville jeg egentlig gerne lægge små godbidder på kilderne og det gjorde jeg også, men da jeg havde hentet hunde og vi var kommet i gang med søgene, så var godbidderne væk! Der var nok nogle glade og mætte fugle i området 😀

DSC_0064lys

De fik selvfølgelig godbidder, selv om de ikke lå på kilderne 🙂

DSC_0037lys

Smukke Hero

Det var en skøn eftermiddag.

Lørdag morgen mødtes vi med Helle ude hos Sorø Hundevenner. Der var agility træning i den ene ende af banen og vi trænede i den anden ende.

Det var selvfølgelig dejligt at træne og hundene gjorde det så fint, men eftermiddagen var helt sikkert dagens højdepunkt. Vi kørte i skoven og gik tur med alle 6 hunde.

2 (2)lys

De første meter var ikke så behagelige. Vi gik forbi en sø og Gollum og Hero tænkte kun på at komme i vandet. De var lige ved at trække mig med i søen! Og de havde flexi liner på, så de kunne gå lidt tilbage og så trække fremad med godt tilløb. Arh men altså! 😀

20190330_131042lys

Hero, Biscuit, Gollum, Jazz, Ex-it og Doggie

Men da vi kom ind i skoven og sø-udsigten var overstået, så blev det rigtig hyggeligt. Vi gik gennem forårs-skoven og da vi kom ca. halvvejs, stoppede vi og spiste frokost/en snack. Vi havde jordbær, nødder og cola med.

20190330_131406lys

Hero og Jazz insisterede på at ligge oppe på bordet mens vi spiste og hverken Helle eller jeg gad diskutere sagen med dem. Vi prøvede at tage dem ned en enkelt gang, men de var oppe igen før vi kunne nå at rette os op, og så valgte vi ikke at bruge mere tid på det 😀

2 (3)lys

Der lå to hunde på et bord… ❤

20190330_131852lys

Hero solbader

En fantastisk picnik og en fantastisk eftermiddag i skoven.

Og derefter gik turen til Slagelse, hvor der blev shoppet marsvine- og hundemad. Det skal jo også passes 🙂

Søndag morgen gik turen til Roskilde, hvor jeg mødtes med min søster, min nevø Andreas og mopserne. Det var stadig dejligt solskin, men vinden var iskold og vinterjakkerne måtte frem igen.

DSC_0011lys

Vi gik en tur langs havnen, op gennem området omkring psykiatri-hospitalet og tilbage gennem byen. Et virkelig smukt område at gå tur i.

DSC_0008lys

DSC_0001lys

DSC_0017lys

Da vi kom tilbage på havnen, stod den på kaffe og Paradis Is. Vi sad i læ, så det var faktisk rigtigt dejligt at sidde i solen.

DSC_0045lys

DSC_0037lys

Efter isen, gik vi en runde i området omkring vikingeskibs-museet og i parken overfor museet inden vi fandt bilerne og lod dem føre os til nærmeste McDonalds, hvor vi sluttede festen med frokost.

DSC_0052lys

En skøn weekend, der lige gav lidt ny energi til en travl uge. Tak til jer, der var med til at gøre den til noget særligt 🙂

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Familie, Gåture, Gollum, Hero, Nose Work, Træning, Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Et svar til Tre dejlige dage

  1. Helle siger:

    Vi glemmer aldrig mere hyggen 😘 Tak for en perfekt dag 🌞

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s