Tillykke med fødseldagen, Golbert <3

2572161293788121685

Verdens bedste Golbert fylder 4 år i dag!

Han er virkelig verdens sødste hund. Han er bare mild og nem og sjov i alle henseender.

Da Gollum var hvalp, angreb han tit mine fødder, når vi gik… tit… som i hele tiden! Træneren på mit hvalpehold spurgte hvad jeg gjorde ved det og mit svar var, at jeg ikke gjorde så meget. Jeg afledte ham, men ellers tænkte jeg, at han ville vokse fra det… “Ja” svarede hun… “det er jo sjældent, at man ser en 5 årig hund, der stadig bider i sin ejers fødder”. Jeg var enig og jeg tænker jo til dels stadig, at hun kan gå hen og få ret… meeen jeg må indrømme, at jeg begynder at vakle i troen… for min 4 årige Gollum gør det stadig! Så sent som i går gik han til angreb på mine fødder, da vi var på vej ind på stævnepladsen ved Roskilde konkurrencen. Arh men altså Gollum – du behøver ikke bevise, at Margit tog fejl!

I øvrigt skulle man tro, at Gollum havde mere respekt for andres fødder, for selv har han virkelig følsomme tæer! Hvis jeg træder tættere end 5 cm. fra hans fod, så skringer han op som om, at jeg har trådt hans tæer i stykker! Jeg har ALDRIG trådt ham over tæerne (det er formentlig ikke muligt, fordi han trækker fødderne til sig, inden jeg overhovedet når i nærheden af dem), men det fylder meget hos ham, at jeg potentielt kunne komme til at gøre det en dag…. Gollum er hunden, der fik mig til at træne i strømpesokker uden for – selv om vinteren!

Pudsigt nok, så er hans tæer mere følsomme, når han selv er lidt oppe at køre end når han selv er mere grounded. Så i starten af træningen, hvor han sprudler af energi og slet ikke ved, hvor han skal gøre af sig selv i begejstring over, at han får lov til at træne, der kan han steppe og fjolle og hoppe rundt ved forestillingen om, at min fod kommer for tæt på hans. Når han så er kommet af med den værste overskudsenergi, så fylder det ikke nær så meget mere.

Gollum er fuld af personlighed. Jeg elsker min lille drama queen ❤ og i dag skal vi fejre ham sammen med 4 af hans søskende; Fifty, Ex-it, Easy og Bambus. Vega forsvarer familiens ære ved Hvalsø Cup – gi’ den gas, Vega!

Dette indlæg blev udgivet i Gollum, Hazyland Hvalpe. Bogmærk permalinket.

Et svar til Tillykke med fødseldagen, Golbert <3

  1. Helle siger:

    Kæmpe tillykke verdens sødeste Golbert 💙
    Søster Ex-it glæder sig til at se ham senere 🇩🇰🇩🇰 Mor Jazz not so much 😂😂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s