Landsholdsudtagelse hos Hvalsø Hundevenner

page2lys

Hvalsø Hundevenner skulle i dag være værter for et agility landholdsudtagelses-arrangement og da en del af både Gollums og Biscuits familie løber agility på højt niveau, besluttede vi os for, at køre op og heppe på dem.

Vi startede dog med en tur i skoven, så alle var luftet godt og krudtet af inden en dag ved ringsiden.

20190622_095652

Jeg ved af erfaring, at Hero er ret irriterende at sidde med, når nogen løber agility, så han fik lov til at blive i bilen. Gollum og Biscuit kom med ind på stævnepladsen.

De hilste på en masse søde hunde – bla. Camillas skønne Aussie hvalp Knirke – og derefter ville jeg sætte mig og nyde de flotte agility løb… men det viste sig ret hurtigt, at Gollum slægter sin onkel på. Han var heller ikke rigtigt i stand til at se agility uden at gø og trække for også at komme til at løbe. Så han måtte slutte sig til Hero i bilen. Og så var det kun Biscuit og jeg, der så agility.

pagelys

Hero og Gollum led nu ingen nød. Da vi kom satte jeg 4 Nose Work kilder op og dem fik de lov til at finde i frokostpausen. Derefter satte jeg 2 mere op et andet sted, som de fik lov til at finde inden vi kørte hjem.

nose worklys

Biscuit lavede ikke Nose Work i dag. Han havde oplevet rigeligt uden det.  Han havde nemlig mødt en masse af sine børne- og oldebørn. Hvor er det bare fantastisk, at se hans efterkommer – det er smukke, arbejdsivrige hunde med dejligt temperament. Det er svært ikke at blive stolt ❤

DSC_0132navne2lys

Biscuit sammen med en gruppe af hans børne- og oldebørn

biscuitsfamilielys

3 af Gollums halvsøskende deltog; Halina, Duo og Dizzy. De er alle 3 fra Kennel The Charmed Ones’ kuld efter Tiger og Nala.

gollumsfamilielys

Nåh ja og så mødte vi også Gollums helsøster Vega, men hun var der som tilskuer lige som Gollum og ikke som deltager 🙂

En super hyggelig dag sammen med hundevenner, som jeg ikke ser så tit og en masse dygtige hunde. Og så var det jo en bonus, at vejret var fantastisk 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Gollum, Hazyland Hvalpe, Nose Work. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s