Nye dækkener

Jeg er rigtig glad for mine Back On Track dækkener. Alle mine hunde har vinterdækkener, de to border collier har fleece dækkener og så har Biscuit og Hero hver et net dækken. De er rigtig gode og jeg bruger dem meget. – Men jeg har savnet noget, der var lidt varmere og så har jeg manglet et fleece dækken til Biscuit.

Så her i efteråret, har jeg købt nye dækkener. Jeg har købt ulddækkener fra Canelana til alle 3 drenge og jeg er vild med dem. De sidder godt, de er bløde og dejlige og jeg kan mærke, at hundene virker lune, når de har haft dem på.

2629382390300016717lys

Og så har lille Biscuit fået et Hurtta Extreme warmer. Det var egentlig ikke planlagt, men det var på udsalg til 50% af prisen og så købte jeg det, så han kan bruge det, når border collierne har fleece dækken på.

Selv om det hedder Extreme warmer, så synes jeg ikke, at det er super varmt. Det er et perfekt efterårs- og mild vinter dækken, men jeg tænker, at han skal have noget varmere på, når det bliver rigtig koldt.

Men det er et blødt og lækkert dækken, der sidder godt på ham og selv om det ikke er så tykt, så har det reflekterende folie indvendigt, der holder på hundens kropsvarme og giver masser af ekstra varme. Biscuit føles dejlig varm, når han har haft det på.

DSC_0010lys

 

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Gåture, Gollum, Hero. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s