Stakkels lille Gollum

Screenshot_2019-11-28 Poor Mr Gollum TheHazylandBoys

Som altid fik hundene lige den sidste bid bolle, da jeg spiste morgenmad søndag morgen… Der gik ca. 20 sekunder fra Gollum havde slugt den og til han viste tegn på at skulle kaste op. Det var pludseligt og voldsomt – hans mave trak sig sammen indtil den lille bid bolle var oppe. Så faldt han til ro og lagde sig til at sove.

Hmmm… derefter virkede han utilpas og var ikke interesseret i godbidder eller mad.

Jeg aflyste dagens træning, men gik en lille runde i skoven. Han havde ikke diarré, hvilket undrede mig, for det har de typisk, hvis det bare er ‘Roskildesyge’.

Gollum sov hele formiddagen og viste ikke rigtigt interesse for omgivelserne. Jeg skrev bekymret til Helle, at hvis ikke han var væsentlig bedre inden næste dag, ville jeg få en tid hos dyrlægen.

Og så ved 15 tiden, begyndte han pludselig at blive mere nærværende igen. Han begyndte at kigge efter mig og snart efter at følge efter mig, når jeg gik rundt i huset. Han virkede også interesseret i de andres mad, så jeg tilbød ham ligt A38 og hytteost, som han spiste med god appetit.

Jeg var ret overrasket… jeg ventede 1½ time og da han ikke havde kastet op af maden, prøvede jeg at give ham en lidt større portion – stadig kun A38 og hytteost. Ingen problemer – han spiste uden at blive syg.

Ved sengetid virkede han rastløs – han opførte sig faktisk som mine hunde typisk gør, hvis de synes, at jeg er for længe om at servere aftensmaden. Så jeg begyndte at tænke på om han mon var sulten. Og så tilbød jeg ham 1 håndful Royal Canin tørfoder. Den spiste han også uden problemer.

Screenshot_2019-11-28 Look who is feeling better TheHazylandBoys

Såh tilsyneladende var det en halvdags-virus, der havde fået tag i ham. Allerede næste dag var han helt frisk igen og det var mig, der insisterede på at holde lidt igen med mandagens træning – Gollum selv var så klar. Meeeen jeg tænkte, at det var bedre at tage det roligt og give ham ro til at komme sig helt, så jeg holdt den på 15 minutter med leg og hygge.

Ca. 24 timer senere fik han lidt tynd mave – om der er en sammenhæng ved jeg ikke, men heldigvis er det også ved at være i orden igen.

Men stakkels lille Gollum. Han var godt nok skidt søndag morgen og jeg var meget bekymret for ham. Sikke en lettelse, at det ikke blev værre.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Gollum. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s