Årets absolut bedste julegave 🎁🎄

For efterhånden en del år siden, begyndte en af mine “instagram venner” at lægge billeder op af sin nye hundehvalp. Jeg fulgte med i deres liv og træning sammen og efter et lille års tid, bemærkede jeg, at jeg fik et stik af misundelse i maven, hver gang hun lagde noget op. Jeg var helt vild med hendes hund og mega misundelig over, at det var hende, der havde den. Så enkelt var det. Den erkendelse gik jeg med i et par måneder og pludselig slog en tanke ned i mig… det kunne jo være, at hun på et tidspunkt ville avle på den fantastiske lille hund.

Det var en impulsiv handling, da jeg sendte ejeren en besked på messenger, men den kom fra hjertet.

For ja, det var Rikkes (Make It Count) Seven – Miniature American Shepherd Lil’sunkiss Awesome Seven Of Nine – jeg havde forelsket mig i og som en del af jer ved, så har hun lige nu 10 smukke hvalpe på lidt over 1 uge.

Seven og hendes børn

Og heldigvis svarede Rikke allerede dengang i 2017, at hun gerne ville lade mig få en hvalp og det står hun stadig ved, så om lige lidt under 7 uger, flytter en af Sevens små sønner ind hos Gollum, Tango og jeg.

Sevens små sønner
Og I skal da ikke snydes for pigerne, selv om det ikke er en af dem, jeg skal have.

Jeg har selvfølgelig gjort mig en masse tanker omkring, hvorvidt det er fornuftigt at få to hvalpe så tæt på hinanden – der kommer til at være ca. 7 måneder mellem Tango og den lille Seven søn (navn endnu uvist) og min hjerne fortæller mig, at det nok ikke er super fornuftigt, men mit hjerte fortæller mig, at det er sådan det skal være. Jeg har drømt om en Seven hvalp gennem flere år og både Gollum og Tango er søde, milde væsner, der nok skal tage godt imod en lille ny. Men der er selvfølgelig ingen tvivl om, at der kommer fart på i et par år frem.

Tango vil elske at have en legekammerat på sin egen alder og jeg er indstillet på, at de skal ud og have oplevelser uafhængigt at hinanden, så de bliver selvstændige individer, der har en tæt relation til mig og ikke kun til hinanden. Og heldigvis når Tango jo at blive næsten 9 måneder inden Mini Seven flytter ind, så han har nået at skabe relationer til både Gollum og jeg og at få en masse selvstændighed allerede.

Jeg har aldrig haft to hvalpe på samme tid før, så det bliver helt sikkert en “learning opportunity” for mig. Det glæder jeg mig til.

Far til hvalpene er BamBam (LilSunKiss DreamWorks BamBam Kapow) en super fin trefarvet fyr. Jeg kender ikke så meget til ham, men jeg ved at Rikke har lagt et stort arbejde i at finde den helt rigtige partner til Seven, så det er jeg helt tryg ved. Og så glæder jeg mig selvfølgelig til at møde ham en dag.

BamBam

Jeg har taget 4 ugers ferie i forbindelse med, at Mini Seven flytter ind. Det kan lade sig gøre, fordi jeg ikke har holdt mere end 1 uges sommerferie – det var lidt hårdt da Tango flyttede ind, men jeg stod midt i en arbejdssituation, hvor jeg var konstitueret centerleder og ikke kunne holde ferie (til gengæld havde jeg Tango med på arbejde) – men det er jo skønt nu, at jeg har god tid til at tage imod et nyt familiemedlem og få en god indkøring.

Gennem de sidste måneder, er det blevet tydeligt for mig, at jeg ved at få hundehvalp fra Rikke, får meget mere end bare en hvalp efter en hund, som jeg er pjattet med. Jeg kan ikke forestille mig nogen, der gør en større indsats og en mere evidensbaseret og gennemtænkt indsats for at sende sunde, mentalt velfungerende og velsocialiserede hvalpe ud i verden. Det er jeg så taknemlig for og imponeret over. En kæmpe tak til Rikke for det store arbejde, som hun lægger i sit opdræt. Det er trygt at være hvalpekøber hos hende.

Vi tæller ned og glæder os og er spændte (Tango og jeg gør i hvert fald – jeg ved ikke med Gollum – måske synes han egentlig, at det er nok med en hundehvalp 😉 ). Den 21. december henter vi årets absolut bedste julegave 🎁🎄

Alle fotos: Rikke Wriedt

Dette indlæg blev udgivet i Xmas. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s