Picnic weekend

Det er mandag eftermiddag. Jeg har lukket min arbejds PC ned og kan tænke tilbage på en dejlig weekend.

Vi skød den i gang allerede fredag eftermiddag. Jeg stoppede ved akademigrunden på vej hjem fra arbejde og satte en række Nose Work kilder op. Derefter kørte jeg hjem efter godbidder og hvad jeg ellers skulle bruge og så afgang for at mødes med Helle og hendes hunde.

Vi startede med at lade Gollum og Ex-it finde de kilder, som vi havde sat op til dem. De var begge to mega seje og søgene viste sig at være præcis som jeg havde forudset. Der var udfordringer, men også lette søg, der bare skulle booste selvtilliden og motivationen.

Begge hunde sluttede med et beholdersøg med et dejligt stykke legetøj og uld som forstyrrende dufte. Ingen problemer!

Derefter var det “hvalpenes” tur til at lave godbids-søg.

De startede med beholdersøg…

– Og fortsatte med at søge i et træ og på et stengærde. Vi havde et 4. søgeområde, men vi valgte ikke at lave det, for hvalpene havde allerede leget meget og vi kunne mærke, at de mistede fokus om opgaven, så der var ingen grund til, at presse citronen… hellere nøjes med 3 gode søg end at tvinge det sidste igennem og så slutte med noget mindre godt.

Og før vi vidste af det, havde vi også brugt flere timer på Nose Work og det var spisetid. Helle havde sørget for en fantastisk picnic kurv med ost, skinke og div. tilbehør. Så lækkert.

Mens vi spiste, så hyggede hundene med at lege og lave kaos. Det var perfekt. Så hyggelig.

Xmas og Mocca kunne ikke lade være med at drille Gollum… de er heldige, at han er sådan en tålmodig fyr 😂❤

Og lørdag formiddag stod den på udflugt igen… Vi mødtes med min søster og mopserne i Roskilde. Vi startede med en tur langs vandet og hundene fik dyppet tæerne.

Tilbage på havnen fik min søster og jeg en Bubble Tea hos Paradis Is. Det var en anden oplevelse end det Bubble Tea jeg har fået i Japan. Det smagte godt, men det var ikke rigtig Bubble Tea.

Vi gik videre op i byen, hvor der var torve-dag og en masse boder. En stor oplevelse for Xmas, der ikke har set den slags før.

Vi gik rundt om domkirken og fandt en natur-sti tilbage til havnen, hvor vi sluttede med en kop kaffe inden vi tog afsked og sagde tak for en dejlig dag.

På det tidspunkt havde hundene fået mættet deres oplevelses-behov og tog sig en morfar mens min søster og jeg nød kaffen.

Søndag morgen var der afgang kl. 8. Kl. 9 skulle vi være i Hvalsø til afslutning på Gollums Nose Work hold. Vi lavede en lille hygge konkurrence med 2 beholdersøg og 3 udendørssøg.

Det var en super hyggelig dag og jeg er meget tilfreds med Gollums arbejde. Han var en god fyr og det fedeste var, at jeg faktisk fik færdigmeldt i et søg med ukendt antal kilder før tiden var gået og at det var korrekt, at der ikke var mere at finde i området. Jeg kunne godt have gjort det 15 sekunder tidligere, men jeg gik lige en ekstra runde for at være sikker.

Efter Nose Work træningen, mødtes jeg med Helle for at træne med hvalpene og Ex-it. Gollum fik også lige 5 minutter mere med heelwork træning.

Kl. 13 var der grill hygge i klubben (Hvalsø Hundevenner) for at afslutte forårssæsonen på en god måde. Det var dejligt både at hygge med gode venner, som jeg ofte ser og også at få snakket med hundevenner, som jeg ikke ser lige så tit.

Efter frokost gik Helle og jeg en tur rundt i Hvalsø med hundene… Og så var den weekend ved at være godt brugt.

Tak til alle jer, der bidrog til at det blev 3 dejlige dage ❤

Dette indlæg blev udgivet i Familie, Gåture, Gollum, Nose Work, Tango, Træning, Xmas. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s