Middelalderfestival

Aiko

Efter en ellers kølig og regnvåd forsommer, vågnede vi til strålende solskin lørdag morgen. Vi hoppede i bilen og satte kurs mod Vordingborg, hvor jeg havde aftalt at hente den skønne lille MAS hvalp Aiko og tage hende med på socialiseringtur.

Aiko bor hos sin værtsfamilie, Dil og Shanti, indtil hun har sine vaccinationer, blodprøver og andre dokumenter i orden, så hun kan rejse til Japan, hvor hun skal være dansehund. Hun kommer fra nogenlunde samme linjer som Xmas og er en super lækker lille hund. Jeg er kæmpe fan af hende!

Egentlig havde jeg planlagt at tage Aiko med til en eller anden skole og balancere på legeredskaber, tage hende med i Maxi Zoo og lignende “hverdagshvalpeting”, men da jeg kørte gennem Næstved så jeg plakater, der reklamerede for en Middelalderfestival lige netop den dag og så var det jo oplagt at tage dertil.

Så jeg hentede Aiko, kørte tilbage til Næstved og fandt en parkeringsplads. Jeg startede med at tage Aiko og Xmas ud. Jeg vidste ikke hvordan Aiko ville reagerer på virakket og hvis det blev overvældende for hende, ville det være rart ikke at stå med 4 hunde.

Men det blev ikke overvældende. Aiko var super cool. Hun hilste på børn, studerede rustninger, iagttog mennesker i kutter, mærkelige hatte og andre kostumer med interesse. Hun sugede dufte, lyde og synsindtryk til sig. Så efter ½ times tid, gik jeg tilbage til bilen og hentede Tango og Gollum og så tog jeg alle 4 hunde med mig til ridderturnering.

Det er sådan en skøn flok jeg har. Alle nød oplevelserne og alle tog det helt afslappet. Når jeg stod og kiggede, så slappede hundene også af.

Og det blev en super god socialiseringstur for Aiko. Hun fik set og mødt en masse nye ting og havde hele tiden en flok at voksne, garvede hunde at læne sig op af.

Jeg fik også oplevet en masse – så totalt win win.

Da vi var mættede af indtryk, kørte vi ud til et lidt roligere område og gik en god lang tur i skyggefulde omgivelser. En god måde at få dagens oplevelser til at bundfælle sig.

Det var en træt Aiko, der kom hjem til Vordingborg og mine drenge tog sig også en power nap, da vi kom hjem 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Gåture, Hvalpe-motivation. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s