Mega hyggelig weekend

Drengene og jeg har haft en travl, men super hyggelig weekend 🙂

Fredag mødtes vi med Trine, Joey og Pixi for at træne. Der var 100 grader varmt i hallen og da vi åbnede vinduerne væltede det ind med sure fluer, der bed og nappede… men trods disse udfordringer havde vi en rigtig god eftermiddag med en masse grin kombineret med godt hundearbejde.

Lørdag pakkede vi kolde drikke og køledækkener i bilen og satte kurs mod Holbæk, hvor jeg havde udset mig et godt sted til at opleve Tour De France i Danmark. Det havde krævet lidt research, for jeg ville gerne finde et sted, hvor jeg kunne se cykelrytterne når de kom forbi og hvor der samtidigt var plads nok til at hundene kunne være der uden at blive trådt på – det måtte altså ikke være et af de vildeste steder med gang i den og en masse events. Jeg ville også gerne have parkering på den rigtige side af afspærringerne, så ikke vi skulle være der kl. 9 om morgenen og hvor der var en passende gåtur fra bilen til ruten, så hundene fik gået tur uden at det blev en dagsrejse.

Det så super ud på kortet og det var det også i praksis. Jeg ankom nogenlunde samtidig med karavanen, der kørte foran cykelrytterne for at “varme publikum op” og dele reklameting ud. Da de var kørt forbi var der ca. 1½ times ventetid.

Jeg havde fundet det perfekte sted – lige omkring 1 km at gå fra parkering til ruten og ikke et sted med en masse events. Bare de lokale, der stod langs vejen for at opleve begivenheden.

Jeg var heldig at stå ved siden af en rigtig hundefamilie – de havde opdræt af schæferhund og var meget glade for hunde. De hyggede med drengene og var slet ikke generede af en hundeflok på 3. Det var der nu heller ingen grund til at være, for vi havde ca. 2 meter at brede os på og drengene opførte sig eksemplarisk. Det var rigtig godt.

Lidt efter lidt kom der mere og mere aktivitet på vejen og på et tidspunkt kørte en højtalervogn forbi og annoncerede at nu var udbryderne på vej og de glædede sig til at møde os. Intensiteten blandt publikum steg…

Og da udbryderne rent faktisk kom, så var ingen i tvivl. For det første var der pludselig rigtig mange motorcykler, biler mv. på vejen og for det andet så kunne man hører hujen fra publikum komme tættere og tættere på. Og så kom de – 4 cykelryttere i udbrud og med danske Magnus Cort med helt oppe i fronten. Der blev jublet.

Ca. 5 – 6 minutter senere kom resten af feltet. Yiks de kørte stærkt! Jeg var glad for, at der var hegn mellem dem og mig, for det var faktisk lidt uhyggeligt at stå så tæt på! Men også ret cool 🙂

Og før vi vidste af det, var det hele overstået og vi kunne pakke sammen og gå tilbage til bilen – sammen med alle de andre, der skulle samme vej 🙂

Vi kørte fra Holbæk til Ringsted, hvor jeg fik lidt frokost inden vi skulle mødes med Helle og hendes piger til lidt Nose Work træning.

5 hunde, 12 kilder, sol og let vind… super træning med mega dygtige hunde.

Søndag formiddag mødtes vi med min søster ved motervejen. Hun skulle over broen og se Tour De France og jeg havde lovet at have mopserne på besøg.

Så med 5 hunde i bilen kørte vi mod Slagelse og Trelleborg for at gå tur. Den gamle vikingeborg var stadig klædt i gult i anledning af Tour De France, så alt var ikke helt som det plejer.

Super hyggelig tur, der sluttede med at alle hunde fik en hurtig svømmetur i Susåen, så de blev kølet ned.

Det var hen på eftermiddagen da vi kom hjem og alle 4 benede var enige om at de var sultne, så der blev serveret aftensmad allerede kl. 16 og så var der ellers ro!

Trætte hunde efter en aktiv weekend. De vågnede dårligt op igen før ved 21.30 tiden, hvor vi igen mødtes med min søster for at afleverer mopser 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Gåture, Gollum, Mopser, Tango, Træning, Xmas. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s