Længe siden…

Det er længe siden, at jeg har fået skrevet noget på bloggen… ikke fordi der ikke har været aktivitet, men bare fordi tiden løber og jeg har ikke har fået sat mig ned og opdateret.

Vi har holdt HTM konkurrencepause siden NM, men til gengæld har der været fuld skrue på træningen af nye programmer eller for Gollums vedkommende forbedringer af programmet.

Xmas arbejder med et nyt program, hvor vi går på Pokemon jagt sammen, Tango laver Winter Wonderland og Gollum laver stadig Game Of Thrones, men i en ny og udbygget version.

Vi har arbejdet hårdt hele vinteren. Til tider har det været frustrerende fordi det virkede for svært og umuligt at komme i mål (især med Xmas), men nu lysner det efterhånden og jeg er spædt på at komme i gang med konkurrence sæsonen, så vi får prøvet alle de nye ting af.

Vi havde vores første lille forsmag på stævne-sæsonen ved at lave opvisning ved Hund360 hallens åbningsceremoni. Både Xmas og Gollum lavede deres programmer, hvilket gik udemærket. Og ellers var det en hyggelig dag, hvor vi mødte mange venner på tværs af discipliner og fik en sludder.

Tango fejrede åbningen af Hund 360 Hallen med en dejlig tyggeting

Xmas heppede på sin mor og sin bror, der lavede agility opvisning.

Vi har også været til fællestræning i Vipperød hallen, for at teste programmer i et konkurrence set-up – det gik rigtig godt. Så er vi et skridt nærmere at kunne gå i konkurrenceringen 🙂

Vi tog en dag med træning på Køge Nord station for at få forstyrrelserne fra forbi-passerende. Det er så vigtigt at huske at opsøge forstyrrelser, når man ofte træner alene i en stille hal.

Og så mødes vi jo jævnligt med venner for at træne og få input og feed-back. Det er guld værd at have min faste træningspartner Helle på sidelinjen til sparring og udvikling af vore programmer og træning. Det sætter jeg virkelig pris på og jeg nyder vores træning sammen.

Men det er også værdifuldt med nye øjne på arbejdet engang i mellem.

Træning med Henriette
Træning med Marianne
Træning med Randi

Vi har godt nok holdt konkurrence-pause på HTM fronten, men til gengæld har vi været ret aktive på NW fronten.

Xmas har haft sin debut i NW2 og har gjort det godt. Ikke at vi har fået 100 p. endnu, men han har vist at han er klar til de nye udfordringer og det er da også blevet til en fin rosette i et beholder søg.

Gollum har også været til en enkelt NW2 prøve – det var ikke vores dag, men sådan er det jo med NW – enten finder man eller også finder man ikke. Vi fandt ikke ret meget den dag, men hey ho… det gør vi nok næste gang 🙂

Gennem vinteren har jeg haft svært ved at finde tid til både HTM og NW træning, så NW træningen har været ret sporadisk. Det er vi ved at rette op på nu – ikke med store træningspas, men med 2 – 4 kilder 3 – 5 gange om ugen. Det er bedre at lave lidt ofte end en masse en sjælden gang imellem, så det forsøger vi at få gjort…

Jeg går selvfølgelig stadig til NW med Xmas hos Lorup Hundecenter en gang om ugen og det er jeg super glad for. Det er dejligt med input og udfordringer – og så er det bare et super hyggeligt hold.

Her i vinterferien har vi haft besøg af min søsters mopser – Diva og Rona. De fungerer rigtig godt sammen med drengene, så de går let ind i flokken og er som sådan ikke problematiske at passe. Meeeen…. det er tidskrævende at aktivere og motionere 5 hunde. Gåturene er virkelig anstrengende med 5 hunde hvor af 3 vil fremad og 2 vil gå langsomt og ikke orker våde poter, så der er brugt en del tid på træningsbanen for at sikre at alle 5 blev udfordret og oplevede at have indhold i hverdagen. Heldigvis er mopserne nemme at have med rundt til div aktiviteter. De tilpasser sig hurtigt og fungerer som regel godt med både hunde og mennesker.

Xmas er blevet HD/AD fotograferet og tjekket for patella luxation. Det er jo altid forfærdeligt, både at skulle have hunden bedøvet og at vente på resultater, men i dette tilfælde var det umagen værd. Super flotte resultater hele vejen rundt. A på hofter, 0 på albuer og 0 på knæ. Skønt… men en hård dag for Xmas, der var næsten 24 timer om at komme til sig selv igen oven på bedøvelsen.

Om lidt går stævne-sæsonen i gang. Vi har et par stævner i februar og marts og ellers så er nedtællingen mod VM 2023 i Danmark i gang. Det bliver så spændende og jeg glæder mig virkelig. Det kan kun anbefales at lægge vejen forbi Herning d. 19. – 21. maj og opleve verdens bedste dog dancere i aktion. Læs mere her!

Til sidst lige et par billeder fra vinterens gåture.

Advertisement
Dette indlæg blev udgivet i Gåture, Gollum, Mopser, Nose Work, opvisning, Tango, Træning, Xmas. Bogmærk permalinket.

Et svar til Længe siden…

  1. Helle Larssen siger:

    Ja jeg nyder virkelig også vores træninger sammen ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s