Beat

Live fast – die young
12/7-2008 ~ 18/2-2016

 

DSC_0229

Beat er en sort/hvid Border Collie født d. 12.7.2008. Hans  stambogsnavn er DKFSCH Sheringem Rhythm Of Dance FS N Ex. Han er opdrættet af Paul og Elain Adams, UK. Beat er kastereret.

Beat kommer fra en lang linje af engelske Working Trials- og lydighedshunde. Han har adskillige Working Trial Champions bag sig.

Far: WTCH Our Dug
Mor: Glenalpine Meg

3459211

Beat er en skøn lille hund. Så mild og følsom. Verden er et udfordrende sted for ham. Trods dette, har han gjort det rigtig fint inden for Freestyle/HTM. Han er Dansk Freestyle Champion og blev Årets Freestyle Hund nr. 2 2011. Han er en intens hund og når han er tryg og glad, har han så meget power.

Det mest fantastiske ved Beat er, at han smiler. Jeg elsker hans smil! Han har lært sig selv at efterligne det menneskelige smil, så når han ser nogen, som han er rigtig glad for at se, så blotter han sine tænder, mens han krøller hele sin lille krop sammen og logre sig sidelæns hen til dem i begejstring.

Jeg elsker Beat helt utroligt højt. Han er så kærlig og hengiven og jeg er så stolt af alle de ting vi opnår sammen, fordi jeg ved hvor meget det kræver af ham.

Læs mere om Beat her!