Biscuits efterkommere

DSC_0132navne2lys

Biscuit med nogen af sine børnebørn og oldebørn

Biscuit er far til 5 kuld hvalpe:

En af de handlere, som jeg i særlig grad kan takke for, at Biscuits efterkommere har gjort sig bemærket på agilitybanerne i hele verden gennem flere år, er Natasha Petrine Gjerulff Jensen. Hun har løbet agility på top niveau med Primadonna og Cider, der er Biscuits børnebørn. Deres mor er Shenaja Starbiscuit in Blue, der er efter Capstone One Little Star. Hun løber nu med Moviestar, der er Primadonnas datter og dermed Biscuits oldebarn. Moviestar blev individuel verdensmester i 2018.
Nataschas unge hund, Sunshine, er Ciders datter og dermed også Biscuits oldebarn.

Shenaja Just an Illusion – Primadonna:
Individuel Danmarksmester 2013, Individuel VM Bronze vinder 2012, Dansk, Norsk og International Agility Champion, Dansk og Svensk Spring Champion.

prima.jpg

VM 2012

Shenaja Luxery Diva Cider – Cider:
Dansk, Svensk og Norsk Spring og Dansk og Svensk Agility Champion. Hun løber nu med Dennis og de gør det fantastisk sammen.

cider

VM 2012

Gjerulff Eager To Be A Moviestar – Movie:
Individuel verdensmester 2018

movie.jpg

Agility VM 2018

Gjerulff loves Miss Sunshine – Sunshine:
Sunshine er for unge til at løbe agility, men hun ser ud til at være en bedårende lille hund med krudt i måsen, når man ser videoer af hendes første træning.

Også Jannie Hedegaard Nielsen har sørget for, at Biscuits efterkommere er nogen man taler om. Hun har flere gange været på agility landsholdet med Biscuits barnebarn Pisa, der også er efter Shenaja Starbiscuit in Blue. Hun er nu også begyndt at træne med Biscuits oldebarn Wish, der er efter Nataschas Cider.

Team Jappes Cool Blue Pisa – Pisa:
Har repræsenteret Danmark på landsholdet ved flere lejligheder og blev Årets Agility Hund 2019.

pisa

Gjerulff a Wish of True Love – Wish:
Den lille fyr er stadig for ung til at have præsteret i den store verden, men mon ikke det nok skal komme ❤

wish

Øvrige:
Dansk Agility Champion Gjerulff Eager To Split Charme – oldebarn
Dansk Agility Champion Gjerulff Magical work – oldebarn

Jeg er mega glad og stolt af alle Biscuits fantastiske efterkommere. Tak til de opdrættere, der var med til at sikre, at hans gener blev ført videre og tak til de ejere og trænere, der sørger for, at de lever gode, indholdsrige liv og mange af dem opnår endda fantastiske resultater.