Stammen falder ikke langt fra æblet

IMAG0415

For et stykke tid siden, bemærkede vi, at Biscuit dannede tandsten i den ene side af munden, men ikke i den anden. Han har aldrig haft et tandstens-problem, så det var lidt mystisk og jeg aftalte med dyrlægen, at Biscuit skulle have renset tænder, i håb om, at det kunne afsløre en årsag til problemet. Og det gjorde det!

Biscuits kindtand var flækket helt op til roden. Den var så ødelagt, at den ikke står til at redde, så på fredag skal Biscuit til dyrlæge igen og have tanden opereret ud under fuld narkose. Stakkels lille fyr.

Dyrlægen tog røntgen billeder af tand og tandrod allerede i dag, så han kan forberede sig på operationen og Biscuit fik også penicillin, så ikke det giver problemer, at vi har rodet med tandkødet i dag og gør det igen på fredag.

I slutningen af sidste år, fik Biscuits søn Zimba fjernet en hjørnetand fordi den flækkede, så Hmmmm ja, man kan vel sige, at stammen ikke faldt langt fra æblet… Det kan vel ikke være æblet der ikke falder langt fra stammen, når sønnike flækkede tanden først 😉

Evigt omsorgsfulde Hero tjekker Biscuits mund så ofte som han kan...

Evigt omsorgsfulde Hero tjekker Biscuits mund så ofte som han kan…

Biscuit ligger nu og sover rusen fra tandrensningen ud. Det kommer nok til at tage det meste af eftermiddagen. Han ligger på sofaen ved siden af mig, så jeg kan holde Heros omsorg lidt på afstand. Hero er jo besat af at nusse og pusse, når en af de andre hunde ikke er helt ok og det er noget overvældende for en lille halvbedøvet sheltie, at have en stor kluntet border collie halvvejs inde i munden, fordi Hero lige skal tjekke skaden.

En meget træt lille sheltie.

En meget træt lille sheltie.

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit. Bogmærk permalinket.

2 svar til Stammen falder ikke langt fra æblet

  1. Kath Hardman siger:

    Hope he has a good recovery in readiness for Friday!!! xxxx

  2. Vicky siger:

    Jeg undskylder på hans søns vegne, hvis han har sat idéer om fancy guldtænder i hovedet på farmand 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s